Wszystko zależy od tego, jakie meblościanki masz na myśli. Jeżeli chodzi o takie produkty jak np, te z https://mirat.eu/mebloscianki,c704.html, jestem pewien, że są one jak najbardziej na "czasie". Dzisiaj meblościanki to fajne zestawienie mebli, które można niemalże dowolnie konfigurować, posiadają oświetlenie led-owe i naprawdę fajnie się prezentują:).MichalBudowniczy pisze:Wydaje mi się, że meblościanki już nie są tak modne jak kiedyś.
Szukam meblościanki do salonu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Szukam meblościanki do salonu
Sądzę, że przeglądając oferty sklepów meblowych na pewno znajdzie się coś ciekawego
-
Tomek_Domek
- Zainteresowany

Wydaje mi się, że teraz raczej nie kupuje się już meblościanek. Przynajmniej ja już nie widuje u nikogo, no może poza moją babcią. Z żoną kupiliśmy ostatnio witrynę drewnianą i według nas jest wystarczająca. Pięknie się prezentuje, solidnie wykonana, no i najważniejsze, że z prawdziwego drewna, a nie z jakieś okleiny.
-
beata.lisek
- Zainteresowany

Współczesne meblościanki niczym nie przypominają tych z czasów PRL, więc może dlatego wydaje się, że ich nie ma.
A ja mam meblościanki. Jedną w swoim domu, a drugą w mieszkaniu, które wynajmuję. Uważam, że są bardzo praktyczne i po prostu ładne! A obie kupiłam na Mirjan24.
A ja mam meblościanki. Jedną w swoim domu, a drugą w mieszkaniu, które wynajmuję. Uważam, że są bardzo praktyczne i po prostu ładne! A obie kupiłam na Mirjan24.
Jeżeli wątek jest nadal aktualny i szukasz meblościanki do salonu, to polecam zerknąć także na nasze kolekcje mebli, gdzie teraz z okazji nadchodzących świąt przygotowaliśmy szereg ciekawych promocji.
-
Damina90000
- Aktywny

Warta polecenia jest Kielecka Fabryka Mebli, meble bardzo solidne, obsługa miła i pomocna
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Mam wrażenie, ze w sklepach internetowych jest znacznie większy wybór niż w sklepach stacjonarnych. Poza tym paradoksalnie bardzo często o wiele krócej czeka się na dostawę mebli z uwagi na to, ze w sklepach stacjonarnych trzeba wybierać z katalogu. Wiele sklepów internetowych ma meble na stanie.
Ze swojej strony polecam zerknąć sobie do sklepu Meble Arkadius. W sklepie jest bardzo duży wybór eleganckich oraz nowoczesnych mebli do salonu. W ostatnim czasie podobaja mi sie meble w kolorze wenge. Jak ta meblościanka wenge:

Ze swojej strony polecam zerknąć sobie do sklepu Meble Arkadius. W sklepie jest bardzo duży wybór eleganckich oraz nowoczesnych mebli do salonu. W ostatnim czasie podobaja mi sie meble w kolorze wenge. Jak ta meblościanka wenge:

Ostatnio zmieniony 29 cze 2020, 13:37 przez Złotowłosa, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo ładny salon. Także chciałbym taki mieć.
Jeśli chcesz postawić na klasykę to kalle sofa 3 osobowa rozkładana riviera będzie fajną opcja. Porosty krój na nóżka, z pikowanymi poduszkami, właśnie jeśli chodzi o takie proste klasyczne wnętrza to myślę, że się fajnie wpisuje. Bardzo elegancka sofa, jedyne co ewentualnie może dla Ciebie mieć znaczenie to fakt, że nie ma tutaj opcji spania.
-
lideropinii
- Superużytkownik

A tak swoją drogą i z ciekawości, dlaczego akurat meblościanka?
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Zwróć może uwagę na ofertę przygotowywaną przez sklep [...] to taka wiodąca obecnie marka jeśli chodzi o nowoczesne meble, dzięki którym można stworzyć atrakcyjny wystrój wnętrza. Dobra jakość idzie w parze z sensownymi cenami mebli więc za to dla tego producenta również duży plus .