Skup złomu metali
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Skup złomu metali
Pod koniec jesieni kontaktowałem się z Grodziską firmą Miliomet. Jedyna firma w mojej okolicy oferująca odbiór złomu. Trochę miałem żelastwa do oddania, po tej zimie pewnie też będę miał. Nie mam porównania cenowego z innymi firmami, ale trochę zarobiłem na swoim złomie. 
Jak widać miejsc które skupują metale nie brakuje. Jeżeli chodzi o metale strategiczne takie jak między innymi nikiel i cyna to ta firma Stellmet ma bardzo ciekawą ofertę. Mają dobre ceny na skup, a i także zapewniają ze swojej strony darmowy transport danych materiałów które macie na sprzedaż.
Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach zachodniej części województwa mazowieckiego polecam skup złomu młodzieszyn Mają bardzo dobre ceny i profesjonalną obsługę.
-
FrankieeFran
- Zainteresowany

Zawsze lepiej czegoś niepotrzebnego się pozbyć i jeszcze za to dostać pieniądze niż to trzymać przecież. Warto te zainteresować się tu ofertą od Złomweglika na skup stali szybkotnącej HSS, a także wielu innych rodzajów metalu.
Kilka razy w warsztacie mialem jakies metalowe elementy, ktore do niczego mi nie byly potrzebne. Oddawalem do skupu bo mam niedaleko. Sama cena skupu - bez zastrzezen. Szybko i konkretnie
Jeśli będziecie zainteresowani skupem węglika spiekanego, to możecie zgłosić się do takiego miejsca, jak złom węglików spiekanych. Tam przyjmują taki złom w przeróżnych formach. Warto sprawdzić, co zalega w naszym gospodarstwie domowym lub w firmie, bo wiem, że takie rzeczy niestety bardzo potrafią zamieścić dużo miejsca.
Jeżeli skup złomu to tylko w Skup złomu i metali kolorowych w Warszawie. Od czasu do czasu robimy porządki i zawsze coś się znajdzie do oddania.
Zdecydowanie można polecić firmę Stellmet, która zajmuje się skupem różnorodnych metali m.in. złomu stali szybkotnącej, ale także węglików spiekanych czy metali szlachetnych. Oferuje dobre stawi i płatność w gotówce
Jak mi na warsztacie zalegają jakieś metalowe elementy to oddaje do skupu Tadeusza Gałązki i po problemie. Zawsze wycena trwa dosłownie moment, a pieniądze do ręki. Szybko i sprawnie
Jeżeli zależy Ci na skupie, który dba o jakość obsługi to koniecznie skontaktuj się z miliomet. Miliomet nie tylko posiada atrakcyjne ceny, ale również zapewnia transport złomu.
-
monikabert90
- Aktywny

A czy ktoś z Was sprzedawał kiedyś większe ilości cyny? Jeśli tak, to z oferty którego skupu samochodowego korzystaliście? Kojarzycie może taka firmę jak https://weglik.eu/skup-cyny? Z tego co widzę, to siedzibę maja oni w Świętochłowicach niedaleko Chorzowa i oferują dojazd do klienta, za c bardzo duży plus. Cynę skupują w różnej formie i w dowolnej ilości. Czy według Was warto skorzystać z ich usług?
Jeśli chodzi o skup złota, to zna ktoś tę firmę https://skupau.pl? Mam zamiar u nich spieniężyć sporo złotej biżuterii, w której od lat już nie chodzę...
Dobrze mieć taki skup pod nosem, a zwłaszcza jak się prowadzi zakład blacharski. Często trafiają mi się metalowe elementy, z którymi nic nie jestem w stanie zrobić. Oddaję je wtedy do skupu surowców wtórnych Michała Żabickiego . Wycena zawsze błyskawiczna, a obsługa konkretna i zorientowana w temacie.
-
kratadawid
- Początkujący

U mnie w mieście kiedyś było takich pełno, teraz ostał się może jeden
Jeżeli chcesz dobrze zarobić na skupie metali to polecam Ci odwiedzić stronę tego skupu Złom Węglika. Posiadaja najlepsze oferty odnośnie cen metali w mojej okolicy, jeżeli chcesz liczyc zyski a nie modlić się zeby i tak wygórowana stawka poszła jeszcze wyżej to polecam to miejsce.