Budowa biura i hali magazynowej
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Budowa biura i hali magazynowej
A może wybudować sobie kontenery biurowe? Bardzo ciekawie wyglądają takie nowoczesne budynki, ale przede wszystkim w każdej chwili można je rozbudowywać, co także jest zaletą. Myśleliście o nich?
-
Krzysiek_Bagi
- Początkujący

Ja wynająłem kontener na czas budowy od firmy mobilnekontenery.pl mają duży wybór i własny transport, dostarczyli i odebrali po zakończeniu budowy. Mają duży wybór kontenerów mieszkalnych i socjalnych.
Stawiacie własny magazyn? Z pewnością tez powinniście zainteresować się kwestiami transportowymi. Tu firma Astonpartner może wam zaproponować transport lądowy, międzynarodowy. Postawcie na sprawdzoną firmę, która bezpiecznie i terminowo załatwi wam transport.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Zastanawiałeś się już nad chłodzeniem wodnym? Jest to nowoczesne rozwiązanie gwarantujące sprawną i komfortową pracę w każdej hali. Więcej informacji możesz przeczytać na toram-systems.eu.
Nie wiem czy się orientujecie, ale jeśli chodzi o biuro, to obecnie bardzo popularne są realizacje fit out . Total Sec , ale nie tylko właśnie się w tym specjalizuje. Prace poprzedzone są projektem, a kończą się wieszaniem mebli. Jest to sporo oszczędność czasu.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja niedawno współpracowałem z firmą it-energy.pl. Wykonywali dla mnie audyt efektywności energetycznej. Dzięki nim jesteśmy w stanie ograniczyć koszty i zwiększyć efektywność. Posiadają wieloletnie doświadczenie i dużą wiedzę z zakresu obsługi energetycznej.
Jeśli nie duży ten magazyn, jakiś hangar czy kontener to spokojnie z płyt warstwowych można konstrukcje postawić. Nie jest to bardzo skomplikowane, te ze sklepu buildnowonline są bardzo proste w montażu, więc jeśli posiadasz tylko podstawową wiedzę o zasadach konstrukcji to dasz radę
Wydaje mi się, że dobrym rozwiązaniem zarówno dla biura jak i hali magazynowej będzie właśnie wentylacja. Taki system zadba o jakość powietrza w miejscu pracy, co zostanie docenione przez pracowników. W dzisiejszych czasach każdy zwraca uwagę na jakość powietrza, którym oddycha. Wiadomo, że tego typu rozwiązania wymagają regularnych przeglądów i konserwacji.
Dobrze będzie na pewno skontaktować się z firmą MCM - Mają swoje biuro projektowe. Projektują nowoczesne hale stalowe. Oczywiście zajmują się nie tylko projektowaniem, ale również wykonawstwem. Przyznam, że oferta jest naprawdę kompleksowa, a przez to godna uwagi.
Firma moze nie jest najtańsza ale ma duże doświadczenie, wprowadzają równiez nowoczesne rozwiązania w swoich halach.
Działają na cała Polskę.
Na stronie macie na nich namiary
MCM PROJECT Sp. z o.o.
ul. Obywatelska 103
94-104 Łódź
tel: 42 637 20 34
Firma moze nie jest najtańsza ale ma duże doświadczenie, wprowadzają równiez nowoczesne rozwiązania w swoich halach.
Działają na cała Polskę.
Na stronie macie na nich namiary
MCM PROJECT Sp. z o.o.
ul. Obywatelska 103
94-104 Łódź
tel: 42 637 20 34
Budowa hali magazynowej to bardzo czasochłonna i kosztowna inwestycja. Ja postanowiłem wynająć gotową halę składową od firmy Operis. Jest to bardzo korzystne i elastyczne rozwiązanie, dzięki któremu znacznie zmniejszyliśmy koszty związane z przechowywaniem towaru.