Poszukuję poszkodowanych przez firmę RYSBUD z Wrocławia prowadzoną przez Pana Ryszarda Bożka zajmującą się instalacjami wodno-kanalizacyjnymi i ogrzewaniem.
Zostałem oszukany na znaczną kwotę a udało mi się zoriętować że na liście niezadowolonych nie jestem sam , mam zamiar odzyskać swoje a przy okazji pomóc innym .
Pozdrawiam:
Jarek
Poszukuję poszkodowanych przez nieuczciwego wykonawcę
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
W związku z powyższym postem chciałbym zauważyć ze w tej sprawie to firma RysBud P.H.U. padła ofiara nieuczciwego kontrahenta ... czego dowodzi policyjne dochodzenia, ale pan Jarosław S. oczywiscie wie lepiej niz Policja i prokuratura ... dlatego nie dziwie sie ze pan, panie Jarosławie stara sie byc anonimowy taka juz natura dluznikow ..
Pozdrawiam
Łukasz Bożyk
/przedstawiciel firmy RysBud P.H.U/
Pozdrawiam
Łukasz Bożyk
/przedstawiciel firmy RysBud P.H.U/
Witam
Pragne zaznaczyć że, to ja zostałem okradziony przez firmę RYSBUD i to ja zgłosiłem się na Policję o pomoc celem odzyskania mienia a Pan Panie Łukaszu popisał się umiejętnościami typu położenie 6 metrów rurki miedzianej w ponad tydzień która jedna się roszczelniła a druga jest nie drożna do dnia dzisiejszego , ponadtto jest Pan synem właściciela i współwinnym zaistniałej sytuacji ,a kto ma racje , otym decyduje Sąd nie prokuratura więc jak nie ma Pan pojęcia o procedurach to proszę się nie wypowiadać .Dodam jeszcze o hydraulice ma Pan pojęcie jak ja o lotach kosmicznych,co udowodnił pan u mnie na co są konkretne dowody co zatem idzie c.d.n.
Ponadto czy na forum ogólnodostępnym będę używał pseudo czy nazwiska to moja sprawa.
Jarek S.
Pragne zaznaczyć że, to ja zostałem okradziony przez firmę RYSBUD i to ja zgłosiłem się na Policję o pomoc celem odzyskania mienia a Pan Panie Łukaszu popisał się umiejętnościami typu położenie 6 metrów rurki miedzianej w ponad tydzień która jedna się roszczelniła a druga jest nie drożna do dnia dzisiejszego , ponadtto jest Pan synem właściciela i współwinnym zaistniałej sytuacji ,a kto ma racje , otym decyduje Sąd nie prokuratura więc jak nie ma Pan pojęcia o procedurach to proszę się nie wypowiadać .Dodam jeszcze o hydraulice ma Pan pojęcie jak ja o lotach kosmicznych,co udowodnił pan u mnie na co są konkretne dowody co zatem idzie c.d.n.
Ponadto czy na forum ogólnodostępnym będę używał pseudo czy nazwiska to moja sprawa.
Jarek S.