Wasze hobby
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Wasze hobby
Jak jesteście fanami wędkarstwa to polecam kilkudniowy wypad na łowiska w pobliżu Bornholmu. Tego rodzaju wyprawy, krótsze i dłuższe, organizuje to Wędkarstwo i Turystka Morska Rosa Ventorum. Mega fajna sprawa, ja się super bawiłem.
Osobiście uwielbiam rekreację aktywną i pasywną. Jedź w piłkę, a potem przyjdź, zrelaksuj się i powiesić w jakiejś grze online. Tak to właśnie jest.
Ja wkręciłem się w windsurfing. Mój kolega zaczął rok temu i powoli mnie namawiał 
Wybrałem się do sklepu easy surfshop i doradzili mi wszystko na początek, mam nadzieje, że szybko się nie znudzi
Wybrałem się do sklepu easy surfshop i doradzili mi wszystko na początek, mam nadzieje, że szybko się nie znudzi
Jeśli chodzi o hobby to dużo podróżuję i muszę mieć laptop przy sobie dlatego potrzebuję wytrzymałej torby. Kupiłam taką i chcę wiedzieć co o niej sądzicie? Macie może jakieś inne propozycje?
Ja uwielbiam podróżować czy to bardziej odległe zakątki czy nasza piękna polska. Do tego interesuje się informatyką, to taki mój sposób żeby sobie dorobić wieczorami
Dodatkowo jakaś siłownia, rower ważne żeby być aktywnym dla zdrowia.
ja na przykład uwielbiam wszelkie sporty, według mnie aktywność fizyczna to najlepsze rozwiązanie na dobry humor. Na gunfire.com ostatnio kupiłem sobie replikę broni do asg i zacząłem chodzić na strzelanki, powiem wam, że jest to naprawdę super zabawa
A ja sporo czasu poświęcam na naukę i zdecydowanie lubię to robić.
Ostatnio zaczęłam się uczyć angielskiego i uczę się z [url]kursem języka angielskiego online[/url]
to świetna sprawa i naprawdę można sobie sprawdzić za darmo czy taka forma nauki jest odpowiednia, ale ja widzę efekty i bardzo mi się taka forma nauki podoba.
Ostatnio zaczęłam się uczyć angielskiego i uczę się z [url]kursem języka angielskiego online[/url]
to świetna sprawa i naprawdę można sobie sprawdzić za darmo czy taka forma nauki jest odpowiednia, ale ja widzę efekty i bardzo mi się taka forma nauki podoba.
i am who i am
-
Tymoteusz1
- Zainteresowany

Mnie cieszy to, że coraz więcej osób jeździ konno. To wspaniała pasja, która daje człowiekowi dużo spokoju i spełnienia. Na pewno mogę Wam polecić, byście już teraz zajrzeli do sklepu sprzetjezdziecki.com w którym znajdziecie specjalistyczne wyposażenie do jazdy. Spodoba się Wam.
-
manieczek22
- Początkujący

zdecydowanie rower i dobry film
Ja tam lubię modelarstwo. W sumie po ojcu przejąłem zamiłowanie do tego, za dzieciaka razem sklejaliśmy modele, potem mi to minęło i po latach wróciło. Jakbyście chcieli spróbować to odsyłam do ww.scorpio-polska.eu To hurtownia modelarska, zaopatruję się tam od pewnego czasu bo mają najlepszy wybór po prostu.
-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

Co najchętniej robicie w wolnym czasie?
Moim hobby jest kolekcjonowanie najróżniejszych monet z całego świata. Uwielbiam czytać ciekawostki oraz porady związane z numizmatyką , a najlepsze znalazłem na stronie http://www.skarbnicanarodowa.net.pl/polska-numizmatyka/ . Moim zdaniem jest to najlepsza strona tego typu w sieci .
Oglądacie także mecze w internecie? Na stronach bukmacherskich można znaleźć sporo sportowych wydarzeń. Nawet nie musimy szukać ich w telewizji a będziemy na bieżąco z naszą ulubioną drużyną. Sporo oglądacie telewizji w wolnym czasie?
Ja uwielbiam bilarda, jak mieliśmy ze znajomymi, gdzieś wyjść to zawsze wybieraliśmy lokal z bilardem. Teraz planujemy remont w naszym domu i jak się uda to znajdziemy miejsce a bilard. Na stoly-bilardowe.pl znaleźliśmy fajny stół do gry w domu, mają różne wymiary, więc liczę, że uda się znaleźć taki, który wpasuje się do naszego domu. 
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2019, 14:27 przez Nawrot00, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Emiliada1234
- Początkujący

Polecasz ten plecak? Moja córka jedzie na wycieczkę szkolną i potrzebuje jakieś zgrabnego plecaczka, żeby włożyć tam najpotrzebniejsze rzeczy podczas zwiedzania.Szalony_OnY pisze:Moim największym hobby jest nauka języków obcych. Z tego powodu uczęszczam na kilka kursów językowych, więc mam dość duża ilość książek, zeszytów i innych potrzebnych dodatków. Z racji tego potrzebowałem jakiegoś dobrego plecaka. Postanowiłem skorzystać z oferty globtroter i tamże zamówiłem ten plecak