Prawo budowlane - adwokat z Wrocławia
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Prawo budowlane - adwokat z Wrocławia
ja mogę polecić dobrą kancelarię prawniczą Piotr Banczyk 
wk9101
We Wrocławiu polecam wam Małgorzatę Gliwę. Poza ogromnymi kompetencjami, kobieta ta ma w sobie duże pokłady ciepła i życzliwości wobec drugiego człowieka, co przekłada się na wzrost jakości obsługi. Pomoże nawet w trudnych do rozwikłania sprawach. Ja byłem w trudnej sytuacji i dzięki Pani Małgorzacie odzyskałem spokój.
A czy kojarzycie może kancelarię zajmującą się nieruchomościami E-kgn? Mam pewien dylemat, bo potrzebuje specjalistów w tej dziedzinie i oni wydają się naprawdę dobrą opcją, jednak przed dokonaniem wyboru chciałem jeszcze skonsultować i potwierdzić ich opinie. Z góry dziękuję za odpowiedzi
Ale po co piszesz o kancelarii zajmującymi się nieruchomościami, w temacie adwokatów z Wrocławia?? Przez takie wpisy robi się bałagan. 
Wracając do tematu - polecam adwokat Kamienowska. To kancelaria adwokacka o bardzo dobrej opinii w Internecie jak i w samym Wrocławiu, pomogli nie jednej osobie, śmiało mogę polecić również.
Wracając do tematu - polecam adwokat Kamienowska. To kancelaria adwokacka o bardzo dobrej opinii w Internecie jak i w samym Wrocławiu, pomogli nie jednej osobie, śmiało mogę polecić również.
-
adamwwitke
- Początkujący

Dzień dobry,
Polecam kancelarię CONSULTUS.
Naprawdę znają się na swojej pracy, profesjonaliści jakich mało.
pozdrawiam
Polecam kancelarię CONSULTUS.
Naprawdę znają się na swojej pracy, profesjonaliści jakich mało.
pozdrawiam
-
wandrewroc
- Początkujący

- Kontakt:
Szczerze polecam Kancelarię Adwokacką Adwokat Ewy Wąsowicz
Kancelarie prowadzi na Muchoborze wielkim we Wrocławiu
Pozdrawiam
Kancelarie prowadzi na Muchoborze wielkim we Wrocławiu
Pozdrawiam
Ja niedawno współpracowałam z tą kancelarią Riahilarowicz. Bardzo miła współpraca, no i profesjonalne podejście do klienta
Witam dobry adwokat nie ważne skąd jest tylko aby był skuteczny z dużym doświadczeniem prawnik https://ventus.radom.pl/o-nas
Ostatnio zmieniony 20 mar 2021, 17:35 przez cienkusz, łącznie zmieniany 2 razy.
Odnoście prawa gospodarczego to jestem pewna, że dobrze sprawuje się Nihil Obstat. Mają w tym zakresie wiele do powiedzenia, znają się na rzeczy mało jaką sprawę przegrywają.
-
Tomasz Honc
- Początkujący

Adwokat jak adwokat. W sprawach sądowych liczy się dobry biegły
Ostatnio zmieniony 21 cze 2020, 14:08 przez Tomasz Honc, łącznie zmieniany 3 razy.
-
sklejkaszalunkowa
- Początkujący

- Kontakt:
Prowadzimy sprawy również w Wrocławiu - zachęcam do kontaktu
Sprawę rozwodową miałam prowadzoną przez panią Pawłowską z kancelarii. Chwale sobie cały kontakt i sposób pracy pani prawnik. Pełna informacja na bieżąco, zawsze można było o wszystko dopytać i najważniejsze że wyrok jest satysfakcjonujący, rozwód orzeczono z winy męża.
W sprawach własnościowych to podpowiem kancelarię p. K. Pawłowskiej. Skuteczne prowadzenie sprawy, cały czas mogłem liczyć na kontakt i feedback, nie zostawiają klienta bez słowa.
ja mogę polecić z czystym sumieniem Piotra Banczyka 
Zdecydowanie https://adwokat-wroclaw.biz.pl/. Nie znam lepszej Kancelarii Prawnej we Wrocławiu, a przyznam, że miałem okazję mieć do czynienia z różnymi prawnikami. Jeżeli potrzebujecie fachowców w tej dziedzinie, skontaktujcie się z nimi telefonicznie tel. 71 740 50 00 lub tel. kom. 695 560 425, albo w biurze ul. Joachima Lelewela 23/7 53-505 Wrocław.