Szklane drzwi-jak dokonać wyboru?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
cleopatraaa
- Aktywny

Szklane drzwi-jak dokonać wyboru?
Mam w planie swój pokój dzienny przedzielić na dwa mniejsze pomieszczenia i tym samym wygospodarować miejsce na małą sypialnię. Ponieważ w pokoju jest tylko jedno okno pomyślałam o szklanych drzwiach. Ma ktoś z Was może takie rozwiązanie? Możecie polecić kogoś sprawdzonego?
Re: Szklane drzwi-jak dokonać wyboru?
Moim zdaniem zdecydowanie powinnaś zlecić to zadanie firmie, która takimi tematami zajmuje się na co dzień. Ja mam takie rozwiązanie i jak na samym początku byłem sceptycznie nastawiony, tak teraz uważam, że lepiej wybrać nie mogłem. Szukając firmy kierowałem się wieloletnim doświadczeniem w tej branży. Zdecydowałem się na. Wykonali projekt dokładnie pod moje potrzeby i wymagania. Resztą także zajęli się kompleksowo. Naprawdę pełen profesjonalizm godny polecenia.
-
budującakobieta
- Aktywny

A może takie drzwi? Drzwi loftowe lub ewentualnie w formie prostej szklanej ściany. U znajomych widziałam takie z industrialne i wyglądały bardzo fajnie. Aż szkoda, że nie mam gdzie takich wstawić.
Nam robili drzwi i balustrady w ML System - polecam z czystym sumieniem. Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do tematu.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Firma, która ma w swojej ofercie takie drzwi, raczej nie szklarz, jedyne sensowne wyjście w tym przypadku.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
-
Magda.Olech
- Zainteresowany

Ja zdecydowałam się na takie drzwi przesuwne: https://www.mirjan24.pl/szukaj?search_q ... +przesuwne
Ważne, aby zorientować się na rynku i wybrać odpowiednią firmę. Szklane drzwi wyglądają świetnie i nowocześnie. Prywatnie korzystałem z usług firmy szklane.eu. Jestem bardzo zadowolony.
Ja poszukałem w internecie drzwi jakie mi się podobają. Niestety cena była bardzo wysoka... Zamówiłem drzwi od szklane.eu. Wykonali projekt profesjonalnie.
Mnie się bardzo podobają te drzwi szklane
Super charakter, lubię taki loftowy styl 
Super charakter, lubię taki loftowy styl Re: Szklane drzwi-jak dokonać wyboru?
Mozecie naprawdę zapytać w firmie Quercus. Uważam, że jest to super polecajka, bo są naprawdę bardzo profesjonalni.