Witam,
Jeśli ktoś będzie miał wątpliwości do wyboru okien zdecydowanie NIE POLECAM firmy ROMSTAN z Krakowa. Nie dość, że okna trzeba było dwukrotnie wcześniej reklamować (nieszczelne) to jeszcze przy kolejnej interwencji osoba, która przyjechała zachowała się w sposób nie do przyjęcia, przepraszam za wyrażenie, ale po prostu zachował się chamowato. Już nawet nie chodzi o to, że przyjechał na darmo bo i tak dostał za dojazd, tylko chodzi o sposób zachowania się.
Reasumując nie polecam za jakość wykonania okien (w prawdzie tylko jedno z trzech okien jest takie wadliwe, ale nie zmienia to faktu, że to partacza robota), to jeszcze obsługa jest bardzo nie miła i niekulturalna. Za takie podejście do klienta - ODRADZAM
Pozdrawiam,
Niezadowolony klient
Firma ROMSTAN z Krakowa
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Witam , odpowiedź na posta P. Michała
Dzień dobry Panie Michale czytajac Pana komentarz odnośnie okien firmy Romstan zostałem niemile zaskoczony. Jestem pracownikiem tej firmy i postaram sie na tym formum obronic przd Pana zarzutami. Jeżeli moge Pana prosić o kontakt telefoniczny lub meilowy z naszą firmą to bardzo o to proszę w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.Mam nadzieję że posiada Pan cała korespondencje z naszą firmą odnosnie tych reklamacji. Bardzo bym prosił szczegółowo wyjaśnił Pan tę sytuacje tzn kiedy były montowane okna ( czy przez naszą firmą ? ) kto przyjmował od Pana zgłoszenie reklamacyjne i ile razy to było. Proszę o poważne potraktowanie mojego zapytania ponieważ my jako firma mamy prawo do obrony przed narazie tylko Pana zarzutami.Z poważaniem Andrzej Pachacz