Planujesz budowę lub remont? Zastanawiasz się jakie materiały wykorzystać? W tym dziale znajdziesz opinie na temat różnego rodzaju materiałów i rozwiązań konstrukcyjnych. Możesz też podzielić się swoimi doświadczeniami.
Moi mili, remontujemy restaurację po poprzednich właścicielach i wpadliśmy z mężem na pomysł żeby na jedną ze ścian wrzucić fototapetę. Pod uwagę bierzemy takie dwie -, oraz . Która mapa świata lepiej się prezentuje??
Teraz wiosna, więc odpowiednia pora by pomyśleć o zmianach Może jakieś fototapety z motywem kwiatów? Trzeba w końcu postawić na ożywione wnętrze. Dużo lepiej się w takim przebywa, serio. Od razu jest więcej energii i chęci do życia. Nie to co w ponurych wnętrzach.
Takie fototapety z mapami wyglądają naprawdę efektownie i przykuwają uwagę. Jak ktoś lubi świat i podróże to warto się na coś takiego zdecydować. Wybór jest dość spory, więc można taką fototapetę dopasować kolorystycznie do stylu panującego w Waszym mieszkaniu. Mi bardzo taki motyw się podoba, bo przede wszystkim jest oryginalny, a już znudziło mnie to, że w większości mieszkań jest kamień albo cegła na ścianie.
Mapa na pewno jest ciekawym pomysłem, ale myślę że warto też rozważyć inne pomysły.
Może na przykład motyw nawiązujący do wakacji lub motyw baristy lub też energetyczna jeśli lokal ma być bardziej nakierunkowany na klientelę kobiecą. Poza tym jak napisała Dumna powyżej fototapeta nie jest odbierana jako nowoczesna, jesli budżet pozwala warto pomyśleć o szkle