Ładne ogrodzenie
-
brygada102
- Początkujący

Re: Ładne ogrodzenie
A co powiecie na ogrodzenie drewniane? Tylko nie te niskie, a wyższe. Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem, może nie jest trwałe jak murowane, ale za to tańsze i według mnie ładniejsze. Zastanawiam się nad https://www.produktyogrodowe.pl/14-drew ... e-ogrodowe
-
FutureGardens
- Początkujący

Drewniane ogrodzenie jeśli będzie dobrze zaimpregnowane to z pewnością będzie także trwałe i posłuży nam przez lata. Druga kwestia to wybór odpowiedniego gatunku drewna.
W naszej firmie coraz więcej sprzedaje się ogrodzeń panelowych. Zamiast drewnianych sztachetek dostępne są teraz metalowe elementy imitujące drewno. Jednak jak wiadomo drewno to zawsze drewno i swój urok ma. 
Bogaty wybór ogrodzeń: siatkowe, nowoczesne, drewniane, klasyczne itd znajdziecie w firmie polargos. 
Drewniane ogrodzenia są dobre, musi być dobrze zaimpregnowane
ja mam drewniany płot w okół ogrodu i nie dość, że ładnie wygląda to jeszcze jest bardzo wytrzymały. Poszukajcie w internecie, jest tego sporo np. w https://www.produktyogrodowe.pl/
Ostatnio zmieniony 26 mar 2019, 11:13 przez Mariopo, łącznie zmieniany 1 raz.
A czy sprawdzaliście już rodzaje ogrodzeń od producenta Pozbruk? Jeżeli jeszcze nie to zdecydowanie polecam odwiedzić ich ofertę i sprawdzić m.in rodzaje ogrodzeń betonowych jak Oslo, Rotterdam, czy Genua
Mi ostatnio coraz bardziej podobają się ogrodzenia drewniane, dlatego warto pomyśleć też nad taką opcją. Tym bardziej, że jest w stanie zapewnić Ci również pełną prywatność. My zastanawiamy się na ten moment, aby na wiosnę również się za to wziąć. Co sądzicie, które z tych https://bit.ly/2TVUuDq będzie rzeczywiście najlepsze?
-
JoachimKon
- Aktywny

Akurat jeżeli chodzi o wybór eleganckiego ogrodzenia to polecam zwrócić również uwagę na propozycje od Pozbruk, który posiada szeroki wybór ogrodzeń betonowych czyli pięknych elementów Gardeo Pozbruk.
-
JoachimKon
- Aktywny

Ogrodzenie warto zrobić z pomysłem dlatego trzeba szukać inspiracji. Na pewno takim miejscem jest producent Pozbruk który w ofercie ma specjalnie przygotowane elementy betonowe z których można stworzyć piękne ogrodzenia w jaki tylko sposób chcemy czyli sam mur samonośny, bądź w połączeniu z rzadko usadowionymi przęsłami.
A ja myślę, że tutaj możesz wybrać Słupek L Pozbruk i właśnie wtedy dodatkowo wykorzystać przęsła stalowe/drewniane. Takie połączenie robi naprawdę fajny efekt. Z resztą został zaprezentowany również na ich stronie internetowej (jednak z tego co mi się wydaje to z przęsłami drewnianymi).
Ładne ogrodzenie
to jest przecież kwestia gustu. To co podoba się mnie nie musi podobać się innym. Sprawdź sobie ofertę na ogbet.pl to jest krajowy producent ogrodzeń betonowych, ale mają w ofercie również panelowe i drewniane więc samemu można sobie wybrać co się podoba a co nie.
Również jestem zdania, że lepiej jest połączyć piękny materiał betonowy jak np. Słupek L Pozbruk ze stalowymi bądź drewnianymi przęsłami, które tworzą genialny efekt wizualny i też zapewniają w dużym stopniu prywatność. Natomiast nie pomiń również wszystkich propozycji z zakresu elementów Gardeo.
My mamy fajne ogrodzenie, klasyczne metalowe, zdobione. Wykonane zostało przez firmę stalex-czaplinek.pl Bardzo fajnie wyszło, idealnie się prezentuje i dobrze pasuje do naszego domu i posesji. Firma solidna, mają dobre ceny.
-
Krzysztof Krysiński
- Aktywny

- Kontakt:
Ciężko zarekomendować coś nie znając gustu i oczekiwań pytającego względem ogrodzenia.
Myślę jednak, że przed wyborem estetyki warto skupić się na tym jaki poziom bezpieczeństwa i prywatności chcemy mieć na posesji. Jeżeli lubicie otwartą przestrzeń to siatka ogrodzeniowa, np. Pantanet Light spełni Wasze oczekiwania, a z bardziej odważnego designu mogę polecić panele CreaZen. Z kolei dla wyższego stopnia prywatności świetnym rozwiązaniem są murki gabionowe Zenturo.
Krzysztof Krysiński
Z przodu posesji na pewno trzeba postawić na eleganckie ogrodzenie i funkcjonalną bramę. Ja już sobie nie wyobrażam nie mieć automatycznej bramy na pilot:) Z pewnością powinny spodobać się wam eleganckie ogrodzenia wiśniowski jakie proponuje firma wraz z montażem oczywiście
Będzie to także dobry wybór ze względu na trwałość ogrodzenia na lata:) Tył działki już można według mnie obsadzić tujami i postawić zwykłą siatkę