kafelki we wrocławiu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: kafelki we wrocławiu
Osobiście nie przekonuje mnie kupowanie płytek w internecie- przysłowiowy kot w worku. Także płytki z Castoramy czy innych takich sklepów to nie najlepszy wybór. Ale ostatnio znalazłem ciekawy sklep we Wrocławiu, mają chyba siedziby w wielu częściach Polski. Firma nazywa się Klink. Spory wybór a co najlepsze- możliwość negocjacji cen w salonie, więc generalnie można kupić płytki taniej niż w internecie. Polecam 
-
davidkowalski
- Początkujący

Ja kupowałem w Obi i Castoramie, lepiej kupić w sklepie bo przynajmniej widać co się kupuje na ekranie monitora nie zawsze wszystko widać.
Osobiście wolę zakup w wyspecjalizowanym sklepie ewentualnie salonie firmowym. W marketach może i jest duży wybór ale mnie brak poczucie specjalizacji i fachowości.
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

W takim razie dobrze trafiłeś,ponieważ wyspecjalizowanym sklepem w kwestii płytek,aranżacji łazienki,kuchni czy salony jest nasz sklep GlazuraStrzelin gdzie fachowa obsługa służy swoją pomocą.
Jeśli jakoś usług mają na takim samym poziomie jak reklamę , to ja dziękuje .
ja kupowałam kafeli w Cermagu i w sumie ta forma mi najbardziej odpowiadała - można zobaczyć na żywo, przejść się po aranżacjach, na jakiś pomysł wpaść. moim zdaniem bardzo fajny salon, mają spooory wybór!
Dokłądnie, w Cermagu jest na prawdę spory wybór. Byłam , kupowałam i jestem bardzo zadowolona z tego że trafiłam do tak fajnego sklepu!
tak, zdecydowanie jest to jeden z fajniejszych salonów! wybór mają sporty, zagraniczne płytki, dużo tego - jest w czym wybrać!
W Cermagu - owszem tam jest spory wybór i można bez problemu znaleźć odpowiednie do swojego domu. ja jestem bardzo zadowolona z zakupu u nich płytek.
-
CeramicHouse
- Zainteresowany

Polecam pomyśleć nad czymś takim jak płytki kuchenne. 
no ale nawet takie w Cermagu można znaleźć. a tak spory wybór jest także można znaleźć tam różne ciekawe rzeczy
-
Masertiger
- Aktywny

doktor21 pisze:Witam
Mam pytanie gdzie mozna we wrocławiu kupic tanie kafelki
czy tylko castorama?
dziekuje
pozdrawiam
We Wrocławiu w kilku miejscach bardzo fajne sklepy z płytkami to MaxFliz. Mają płytki ceramiczne, gresowe, do salonu, kuchni, na zewnątrz itp Bardzo fachowe porady można tam otrzymać, pomagają też realizować inwestycje. Adresy sklepów znajdziesz na ich stronie, może też kupić przez internet.