Dobra opieka medyczna
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: dobra opieka medyczna
Według mnie najlepsza opcja to prywatna opieka 
Re: dobra opieka medyczna
Zgodzę się. Ja dobrą opiekę medyczną mam w Sofimed w Krakowie sofimed.pl Chodzę tam do urologa, endokrynologa i na badania laboratoryjne. Żona ma tam tez ginekologa. Dobra placówka, nowoczesna, profesjonalna, nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
Re: Dobra opieka medyczna
Mam podobnie ale jeśli chodzi o Warszawę to mogę polecić Medicover, oni mają pełnoprofilowy, prywatny szpital poza tym poradę możesz uzyskać w rożny sposób, może to być wizyta, Medicover OnLine albo telefon. Wizyty są nawet jeszcze tego samego dnia więc nie czekasz w kolejkach tygodniami do specjalisty.
Jakbyście szukali sprawdzonego kardiologa to ja dobrze oceniam panią doktor Barbarę Bogacką ze Szczecina kardiologszczecin.com.pl Od trzech lat jestem pod jej stałą kontrolą i lepiej się czuję, bo dobrze dobrała mi leki na nadciśnienie.
Też mam pakiet medyczny wykupiony przez pracodawcę i korzystam opieki medycznej w medicover, faktycznie to duży plus jeśli masz coś takie w firmiemalina32 pisze:Mam podobnie ale jeśli chodzi o Warszawę to mogę polecić Medicover, oni mają pełnoprofilowy, prywatny szpital poza tym poradę możesz uzyskać w rożny sposób, może to być wizyta, Medicover OnLine albo telefon. Wizyty są nawet jeszcze tego samego dnia więc nie czekasz w kolejkach tygodniami do specjalisty.
Polecem pakiet w enel, sama mam od niedawna ale jak do tej pory zadnych zastrzezen nie mam. Szybko, sprawnie, wszystko w cenie, a dodatkowo dzieki aplikacji ulatwiony zapis na wizyty. Jesli to istotne chodze do enel medu w krakowie
-
NieMaŁatwo
- Początkujący

Ja polecam Centrum Medyczne DoktorA w Warszawie - wspaniała opieka medyczna!!!