Geodeta - wytyczenie budunków na działce
Re: Geodeta - wytyczenie budunków na działce
Taką firmę najlepiej wybierać z polecenia. Polecam zainteresować się tym, co do zaoferowania ma firma Geo-Szkic z Olsztyna. Na ich stronie zapoznasz się między innymi z realizacjami, które wcześniej wykonywali. Polecam się skontaktować i dopytać o szczegóły.
-
piotrowski
- Zainteresowany

Z Dąbrowy Górniczej z kolei dobra firma geodezyjna z której my właśnie korzystaliśmy to M-Geo. Pracują w obrębie całego kraju, mają dobre stawki no i szanują czas klienta. Z naszej strony pełne zadowolenie z ich usług.
-
edek-ledek
- Aktywny

Z poziomu wyszukiwarki internetowej można znaleźć wiele stron, gdzie opisana jest oferta geodety z regionu. Wydaje mi się, że bez sensu szukać opinii - poleceń. Co najwyżej można porównywać ceny usług.
-
Albatros348
- Aktywny

Wytyczeniem budynków na działce zajęli się dla mnie GLOB K&Z z Warszawy. W przypadku innej inwestycji podjęli się również budowy domu, oferują także usługi jako zgrana ekipa budowlana.
U mnie mierzyła firma Geonet z Gdyni. Ceny mieli konkurencyjne, a jak już przyszło co do czego to poszło bardzo sprawnie. Nie mam zastrzeżeń..
Witam,
Chciałbym polecić czytanie blogów informacyjnego o tematyce geodezyjnej
Chciałbym polecić czytanie blogów informacyjnego o tematyce geodezyjnej
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Także miałem podobny problem. Pamiętam, że korzystałem wtedy z usług firmy geomapa.info. Posiadają wieloletnie doświadczenie w zakresie geodezji inżynieryjnej. Myślę, że będą Ci w stanie pomóc.
-
krzysztof159
- Początkujący

- Kontakt:
Wszystko zależy od lokalizacji - gdyby chodziło o Podlasie i okolice, to geodeta powinien dać radę. Budowanie na Podlasiu nie jest tak intensywne jak w innych rejonach Polski, także bez problemu powinnaś znaleźć nieodległy termin.
Warto rozejrzeć się za sprawdzoną i zaufaną firmą geodezyjną. Jeżeli mieszkacie na terenie województwa lubuskiego to polecam wam zajrzeć na stronę geo-graf.pl Jest to świetna firma z Gorzowa Wielkopolskiego, w której pracują dobrzy fachowcy.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja podczas podziału działki korzystałem z usług firmy geodeta-wejherowo.pl. Oferują profesjonalne usługi geodezyjne w Wejherowie i Pucku. Posiadają wieloletnie doświadczenie i odpowiednią wiedzę.
Ogólnie nie jest łatwo znaleźć takie firmy. Mało się o nich mówi, także mało opinii o nich jest, trzeba szukać kogoś na własną rękę. Ja udałem się do https://www.geofizyka.pl/pl/uslugi/uslugi-geologiczno-wiertnicze/ i oni już u mnie się wszystkim zajęli.
-
Mareksobczak90
- Początkujący

Potwierdzam, że jeśli chodzi o mapę do celów projektowych można liczyć na ofertę complexgeo. Dla mnie wykonywali mapę pod budowę w Raszynie. Sprawna realizacja z ich strony i profesjonalne podejście do klienta. Jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie polecam i jak jakieś sprawy geodezyjne będę miał do załatwienia to na pewno będę korzystał z ich propozycji.
Jakby ktoś potrzebował geodety z warmińsko-mazurskiego, dla mnie wykonał mapa do celów projektowych to pisać na PW.