Architekt wnętrz
Re: Architekt wnętrz
Pod względem jakościowym naprawdę dobrze wypada firma ferensdesign.pl projekty zawsze gotowe są na czas, kontakt też jest bezproblemowy
świetne projekty łazienek jak i całych salonów, konkurencyjne ceny neoceramik.pl
Znalazłem artykuł na temat architektury wnętrz: http://progredi.pl/2017/11/30/jak-zostac-architektem-wnetrz/
Czasami pomoc architekta jest wręcz czymś niezbędnym i warto udać się do niego po kilka wskazówek które pomogą nam zaaranżować mieszkanie aby całość miała sens.
-
Monika Jelonek
- Zainteresowany

Polecam biuro architektoniczne project-art.pl, u mnie robili podobny projekt i wszystko wyszło rewelacyjnie.
-
tomaszpcxx
- Początkujący

jeśli potrzebujesz dobrego architekta to polecam biuro projektowe mój-dom działa ono na terenie Śląska Cieszyńskiego czyli: Wisła ,Ustroń, Cieszyn, Skoczów, architekci tej firmy tworzą piękne projekty domów , łap kontakt: moj-dom.pl/
- Sklep Biuromarket
- Początkujący

- Kontakt:
W przypadku aranżacji biura polecamy sprawdzić naszą ofertę metalowych mebli biurowych, gwarantujemy najwyższą jakość i przede wszystkim to co najwazniejsze czyli funkcjonalność. Jesteśmy zdania, że metalowe meble biurowe są znacznie lepsze od drewnianych i to znacznie. Zapraszamy na nasza stronę 
ja się na stylach nie znam.... ale jak poszukujecie dobrych mebli w atrakcyjnych cenach to polecam Kielecką Fabrykę Mebli.
Z żoną długo nie mogliśmy dojść do porozumienia przy meblowaniu mieszkania po remoncie. Po kilku miesiącach niezdecydowania i rozgrzebanej kuchni, wynajęliśmy poleconą przez znajomych pracownię. Na początku nie byłem przekonany, czy to będą dobrze wydane pieniądze, ale żona się uparła, bo chciała w końcu przychodzić po pracy do czystego i wykończonego domu. Dziś mogę przyznać jej rację w 100%. Sama możliwość skonfrontowania naszych wyobrażeń z tą pracownią pozwoliła nam się porozumieć między sobą co do oczekiwań, no i też zrozumieć, że 52m2 w bloku z płyty, to nie pałac Carringtonów, i że trzeba pójść na kompromis tu i ówdzie
Efekt jest bardzo zadowalający. Polecamy więc! 
Sprawdź sobie ofertę KDK home - zaprojektują dom czy mieszkanie, rozplanują układ funkcjonalny i wystrój, ale też wyposażą wnętrza w meble. Kompletna usługa, która powstaje w wyniku pracy zespołowej pomiędzy architektami a przedstawicielami branży meblarskiej. Efekty są super, można zobaczyć portfolio na ich stronie 
Polecam biuro Architetto. Oryginalne i świeże pomysły, profesjonalizm w 100%.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Dobry architekt jest ważny, ale nie mniej ważna jest dobra, solidna, rzetelna ekipa wykończeniowa.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Ja znam jednego super architekta z Warszawki. Biuro Architetto jakiś czas temu robiło dla mnie projekt kuchni i salonu. Współpraca bardzo owocna, pomysłu niestandardowe i wyszło pięknie wyszło.
-
zdenekblacha71
- Początkujący

Temat nieco stary ale może pomogę trochę aktualnie. Jakiś czas temu zakupiliśmy mieszkanie i nie mieliśmy kompletnie pomysłu jak do tego podejść. Dostaliśmy od znajomej z pracy namiary na sprawdzonych architektów wnętrz KP Produkcja Archi-Tektury. Skorzystaliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni.