Pytanie brzmi czy mówimy tylko o usłudze projektowej, czy w pakiecie z wykończeniem pod klucz.jarzato pisze:Zastanawiam się, jaki jest koszt aranżacji wnętrza. Mam mieszkanie, ale też chciałbym, aby zajął się tym fachowiec. Wiecie może jaki poziom kosztów jest takiej przyjemności?
Poszukujemy architektów wnętrz
-
lideropinii
- Superużytkownik

Re: Poszukujemy architektów wnętrz
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Aranżacja wnętrza może być problematyczna jeśli ktoś nie ma z góry ustalonego pomysłu. Polecam skorzystać z oferty profesjonalistów w dziedzinie: irf.edu.pl/2018/08/09/czy-trudno-jest-zaaranzowac-wnetrze/ Działają na terenie małopolski.
Wiecie w jaki sposób szybko można znaleźć odpowiedniego fachowca? Wystarczy, że wejdziecie sobie na stronę ogłoszeń taelo. Tam macie wszystko dokładnie opisane. Dodajecie ogłoszenie za darmo i czekacie, aż fachowcy sami się do Ciebie zgłoszą.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Polecenie i rekomendacja rzecz bardzo istotna, szczególnie przy firmach, które się kompleksowo aranżacją i wykończeniem wnętrz zajmują.
https://www.facebook.com/decoroom.eu/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/decoroom.eu/?ref=br_rs
mi wnętrze mojego mieszkania projektowało studio intellio i jestem bardzo zadowolona z projektu - bardzo nowoczesny i stylowy
-
lideropinii
- Superużytkownik

Styl to kwestia gust, ważne, aby aranżacja była spójna i w tym stylu spójnie utrzymana.
Pozdrawiamy, Zespół Decoroom
Pozdrawiamy, Zespół Decoroom
Polecam poczytac o takich opcjach na aranzacje jak: Jakie znaczenie mają tekstylia? ABC dekorowania wnętrz.
Jak ktoś szuka architekta wnętrz, polecam sprawdzić ofertę KDK Home. W ramach ich usług można zaprojektować dom czy mieszkanie i wyposażyć je w meble od najlepszych producentów. Na stronie można zobaczyć przykładowe realizacje w portfolio i więcej poczytać o takim rozwiązaniu. Jak dla mnie super, duża oszczędność czasu i energii, no i pieniędzy na pewno też 
-
kacperski023
- Początkujący

My mieszkamy w Łodzi, więc zależało nam, aby projektant wnętrz był z naszego miasta. Na szczęście długo nie musieliśmy szukać, bo od razu w internecie znaleźliśmy dobre opinie o inter-your. Projekty, które są umieszczone na ich stronie przypasowały nam, więc również umówiliśmy się na rozmowę z nimi. Omówiliśmy to co nam się podoba, oraz pan podpowiedział nam ciekawe rozwiązania. Projekt został wykonany dość szybko, więc od razu mogliśmy zabierać się za remont. W rzeczywistości to wszystko wygląda równie pięknie i cieszę się, że mogę mieszkać w tak przytulnym i zarazem nowoczesnym mieszkaniu.