Polecam dobrą ekipę dekarską
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Re: Polecam dobrą ekipę dekarską
Brzmi spoko, a są w stanie wystawiać faktury na jakieś większe zlecenia?
Firma Dachy DM oferuje kompleksowe usługi dekarskie na terenie miasta Żary i Żagań. Bogate doświadczenie zawodowe, nieszablonowe podejście do potrzeb Klientów oraz bardzo dobra znajomość branży sprawia, że świadczą usługi profesjonalnie, fachowo i z zachowaniem najwyższej staranności.
Niestety nadal spotkać się można z wieloma firmami, które nie do końca rzetelnie wykonują swoje obowiązki.
Silver Service - usługi sprzątające
Dla wszystkich zainteresowanych firmą ekarską ze Szczecina i okolic polecam ZAKŁAD DEKARSKO-BLACHARSKI ROOF jestem zadowolony w 100% z pracy tej firmy.
ZAKŁAD DEKARSKO-BLACHARSKI ROOF bardzo profesjonalna firma, polecam każdemu. Dach założony porządnie i szybko
Ze swojej strony mogę dodać jeszcze - Solidny Dekarz. Gdyby był ktoś z Warszawy, kto poszukuje dekarza, to śmiało można się z nimi kontaktować. Korzystałem i złego słowa powiedzieć nie mogę.
-
Marek.Rozacki
- Aktywny

Moim zdaniem warto wybierać firmę z polecenia bo wiemy jak dana firma pracuję. My wybraliśmy firmę z polecenia kilku osób i wybraliśmy firmę PANORAMA Dachów. Firma działa od 21 lat i zajmują sie wyceną i budową dachów. Firma jest również importerem i autoryzowanym przedstawicielem wszystkich producentów pokryć dachowych.