Przed budową domu - geodeta i geolog
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
pawelmazur
- Zainteresowany

Re: Przed budową domu - geodeta i geolog
Ja polecam korzystanie z geodety, bo to jeden z najważniejszych momentów przed budową domu. Najlepiej korzystać z jakiegoś sprawdzonego już geodety, który jest rzetelny i godny polecenia. Polecam taki artykuł http://beautyinterior.pl/dlaczego-warto ... g-geodety/ właśnie o tym dlaczego warto z usług takiego geodety korzystać i jak poznać dobrego geodetę.
-
Przemek.Strog7
- Aktywny

U nas zadaniami z zakresu geodezji zajęła sie firma ze Stargardu Pana Piotra Chojnackiego, która mieści się na Rynek Staromiejski 5/1. Warto skorzystać z ich usług bo robią to profesjonalnie.
-
Albatros348
- Aktywny

Ja korzystałem z usług geodety z Geo-Projekt. Zajęli się profesjonalnymi pomiarami, rozgraniczeniem działek. To właśnie dzięki ich pomocy nie było wątpliwości co do tego, iż na terenie działki może odbyć się budowa. Prawdziwi fachowcy!
-
piotruspan1985
- Początkujący

Ja kiedyś korzystałam z usług geodety ze Stargardu i ta firma to - GEODEZJA PIOTR CHOJNACKI mieszcząca się na Rynek Staromiejski 5/1 . Biuro geodety udzieli pomocy przy przy podziale działki, podziale nieruchomości lub klasyfikacji gruntów.
-
piotruspan1985
- Początkujący

Jeżeli masz problem przy podziale działki, podziale nieruchomości lub klasyfikacji gruntów i szukasz dobrego geodety to dobrze trafiłeś. Godnego polecenia geodetę można znaleźć w Stargardzie na Rynek Staromiejski 5/1 i biuro prowadzi Pan PIOTR CHOJNACKI.
A czy ktoś z Was miał może styczność z tematem jakim jet badanie statyczne gruntu? Znalazłem ostatnio stronę http://www.sondex-cpt.pl/dokumentacja.html i zastanawiam się czy warto skorzystać z takiej usługi. Chętnie posłucham Waszych doświadczeń w tym temacie, bo jeśli się decydować to na coś koniecznego 
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Zgadzam się z zupełnością. Dla mnie usługi geodezyjne wykonywała firma geoart.pl. Wyróżniają się profesjonalizmem, szerokim zakresem usług oraz sporym doświadczeniem na rynku.
My korzystaliśmy z firmy M-GEO oferuje usługi geodezyjne i kartograficzne w pełnym zakresie. Firm oferuję zrobienie precyzyjne mapy geodezyjne, mapy numeryczne oraz mapy do celów projektowych, które będą pomocne przy wielu pracach budowlanych.
My też korzystaliśmy z usług biura GEOXX z Olsztyna i każdemu polecimy tą firmę. Nam te biuro polecili znajomi i to był trafny wybór.
Zdecydowanie nada się też Novotech z Wrocławia. Świadczą usługi z dziedziny geotechniki i geologii na terenie całego kraju. Mają duże zaplecze sprzętowe i dobrą, wykwalifikowaną ekipę. Wysoka jakość usług, terminowośc i solidność – ogółem z naszej strony pełne zadowolenie.
Pomocy udzieliła nam ekipa Glob K&Z z Warszawy. Wykonali dla nas niezmiernie solidne i profesjonalne pomiary wraz z badaniem przemieszczeń obiektów. Także ich ekipa budowlana była odpowiedzialna za wzniesienie naszego domu - tym również się zajmują. Zdecydowanie polecam!
Witam, korzystałem z usług geodeta Poznań. Firma geodezyjna spisała się rewelacyjnie.
Polecam serdecznie, wykonują zlecone prace rzetelnie, szybko i profesjonalnie
Polecam serdecznie, wykonują zlecone prace rzetelnie, szybko i profesjonalnie
Ostatnio zmieniony 12 maja 2019, 16:33 przez marek541, łącznie zmieniany 1 raz.
Usługi geodezyjne świadczy firma https://www.pro-scan.pl/pl/ W ich ofercie firmy znajdziecie również skaning laserowy oraz inwentaryzacje 3D. Działają m.in. w Poznaniu, Wrocławiu i Szczecinie.
Co do firm geodezyjnych to od siebie mogę wam polecić http://www.geo-graf.pl Pracują tam fachowcy, którym można zaufać. Firma ta ma swoją siedzibę w Gorzowie Wielkopolskim ale działa na terenie całego województwa lubuskiego.
Wysoką jakość usług oferuje firma Geodezja stargard. Fachowo wykonują pomiary geodezyjne. Doświadczeni fachowcy podchodzący do pracy z pasją i zaangażowaniem.