Drukarnia internetowa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Drukarnia internetowa
To prawda, można znaleźć naprawdę bogate i atrakcyjnie cenowo oferty w drukarni online. Doskonałym przykładem jest Diamond Druk, gdzie w ofercie jest ponad sto tysięcy konfiguracji ich produktów, oprócz tego mają najwyższą jakość i świetne rabaty. Znajdziecie tam różne rodzaje ulotek, wizytówek i innych przydatnych gadżetów. Zawsze warto sprawdzić ich ofertę.
Ja korzystam z Drukarnii Impresta, mają dobrej jakości wydruk i materiały także nie ma się co martwic, że będzie źle wykonane.
-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

Co jeszcze można zamówić w takiej drukarni?
A co możecie mi powiedzieć na temat drukarnia poznań? Szukam własnie dobrej drukarni w Poznaniu lub okolicy, która zajmuje się drukiem "niestandardowym" czyli na koszulkach, fartuchach itp. Znacie jakąś w tej okolicy?
Polecam drukarnie Fingerprint. Do tej pory najlepsza drukarnia z jakiej miałam okazję skorzystac.
Zależało mi na czasie, na szczęście zlecenie zostało wykonane szybko. Myślę, że stosunek ceny do jakości wypada nieźle, bo jakość jest pierwszorzędna. Firma oferuje wiele usług i ogromny plus za to, że firma jest terminowa bo własnie na czasie bardzo mi zależało.
Na pewno zlecę im wydruki jeszcze nie raz.
Zależało mi na czasie, na szczęście zlecenie zostało wykonane szybko. Myślę, że stosunek ceny do jakości wypada nieźle, bo jakość jest pierwszorzędna. Firma oferuje wiele usług i ogromny plus za to, że firma jest terminowa bo własnie na czasie bardzo mi zależało.
Na pewno zlecę im wydruki jeszcze nie raz.
Niewątpliwym plusem drukarni internetowych jest to, że mogą działać nie tylko w obrębie danego obszaru. Co więcej, jak wcześniej wspomniano, ceny mogą być niższe niż w stacjonarnych drukarniach. W takim przypadku często też poszerza się zakres dodatkowych usług, które pomogą urozmaicić naszą wizytówkę. Co prawda nie każdy jest przekonany do zamawiania przez internet, jednak mimo wszystko warto się przemóc i przetestować różne opcje. Na tej podstawie można łatwo sprecyzować, co tak naprawdę nam odpowiada.
Niektóre drukarnie posiadają w swojej ofercie możliwość stworzenia indywidualnego projektu - wtedy można zadecydować o każdym elemencie wizytówki.
Niektóre drukarnie posiadają w swojej ofercie możliwość stworzenia indywidualnego projektu - wtedy można zadecydować o każdym elemencie wizytówki.
Od dłuższego czasu zlecam nadruki na koszulkach, ale również ulotki czy plakaty a3extra.pl i jestem niezwykle zadowolona. Bardzo fachowo i niedrogo
Jeśli szukacie dobrej jakości drukarni to polecam z czystym sumieniem superdrukowanie.pl oferują szeroki zakres usług. Drukowałam u nich drobne rzeczy jak i duże bilbordy
-
Adrian44422
- Początkujący

Jestem pewny na 100 procent że teraz bardzo dużo osób chodzi do drukarni internetowych.Tak ja uważam.
Cześć. Ja często korzystam z usług firmy reprotechnika (ksero wrocław) i wiem, że na pewno mają też w ofercie druk cyfrowy, również offsetowy. Nie wiem natomiast jak z zamówieniami przez internet, bo nigdy się nie dowiadywałam, ale pewnie łatwo znaleźć info na ich stronie.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja od lat korzystam z usług drukarni crdruk.pl. Wykonują dla mnie głównie wizytówki, ulotki, plakaty i kalendarze. Oferują bardzo dobrej jakości produkty oraz atrakcyjne warunki współpracy.
-
adrianna99
- Zainteresowany

Mi firma Enveloper wykonywała wizytówki oraz ulotki reklamowe. Mogę polecić dobre ceny i szybki czas realizacji.
Sprawdzi się dobrze drukarnia Urdruk. Mega solidna, profesjonalna, z rozsądnymi cenami i świetna jakością druku. Drukuję u nich wszystkie firmowe rzeczy, czasem na ostatnią chwile i zawsze dają radę, nigdy się z niczym nie spóźnili, są dobrze zorganizowani.
Prowadząc firmę na pewno trzeba zadbać o dobrą reklamę, a obecnie w drukarniach internetowych można znaleźć ciekawe i niebanalne propozycje. Popatrzcie na magnesy na lodówkę na projekt-art.pl. Można je wykonać na zamówienie i być tym samym ciekawym gadżetem czy właśnie formą reklamy własnej działalności.
Ostatnio zamówiłam sporą transzę ulotek, plakatów i etykiet na produkty w a3extra i po raz kolejny się nie zawiodłam. To zdecydowanie najlepsza drukarnia z jaką współpracowałam!