Lampa biurkowa do gabinetu

Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
dariawaria
Aktywny
Aktywny

Lampa biurkowa do gabinetu

Post autor: dariawaria »

Cześć,

Aranżuje gabinet i szukam inspiracji :) Potrzebne mi fajne, designerskie oświetlenie - lampa biurkowa oraz lampa stojąca a także fotele dla gości oraz mini kącik konferencyjny :) Dajcie znać co wam się podoba !

marzena222
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: lampa biurkowa do gabinetu

Post autor: marzena222 »

Może coś w tym stylu [img]https://www.jagodowykot.pl/wp-content/uploads/2014/07/duzy-czarny-500x333.jpg[/img] przypadnie Ci do gustu. Fajne mają rzeczy, a ja juz kilkanaście razy u nich kupowałam i za każdym razem jestem zadowolona.
marzena222

smichalek
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: smichalek »

Fajny motyw - Obrazek
Oczywiście każdy element musi być dobierany z głową, pod wasze oczekiwania.
Gabinet jest pomieszczeniem specyficznym. Powinien być jasny, mieć odpowiednie dodatki, a wtedy całość będzie atrakcyjna. Wcale jednak nie musi tak być.

żann
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: żann »

Polecam na biurko lampy firmy activejet, chodzi mi dokładnie o te z wbudowaną ładowarką USB o naturalnej barwie światła, zdrowej dla oczu.

AdidarMeble
Aktywny
Aktywny

Post autor: AdidarMeble »

Lampka na biurko swoją drogą, natomiast ja polecam zainwestować również w stylowe, oryginalne lampy podłogowe które są niezbędnym elementem wyposażenia każdego biura czy gabinetu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aranżacje wnętrz”