Co do ogrzewania na paliwo opałowe, to warto poszukać sobie dobrego i tańszego dostawcę!
Słyszałam, że Aron Sp. z o.o. takie dostawy proponuje. Warto to sobie sprawdzić na ich stronie jeśli jesteście zainteresowani.
Jak dogrzać mieszkanie?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jak dogrzać mieszkanie?
Mi marzy się kominek z http://sklep.kominki-lumar.com/ w salonie oczywiście z płaszczem wodnym. Jesteśmy w trakcie budowy domu, więc jeszcze nic straconego. Poza kominkiem będzie też pewnie piec na eko groszek.
Wydaję mi się, że lepiej byłoby zdecydować się na wymianę instalacji grzewczej. To chyba najprędzej nam pomoże.
Na szybkie dogrzanie mieszkania jedynie farelka/grzejnik konwektorowy.
Sam dokupiłem dzieciakom takiego Ravansona CH-9000WT, na promocji w sferisie za 119 zł wychaczyłem. Plus taki że dzieciaki chętniej z rana wychodzą z łózek do szkoły jak mają ciepło
Pół godzinki przed pobudką włączam im ten grzejniczek, fajnie cichutko chodzi, nie budzi ich, a pokój 40 m2 w mig nagrzeje.
Sam dokupiłem dzieciakom takiego Ravansona CH-9000WT, na promocji w sferisie za 119 zł wychaczyłem. Plus taki że dzieciaki chętniej z rana wychodzą z łózek do szkoły jak mają ciepło
Pół godzinki przed pobudką włączam im ten grzejniczek, fajnie cichutko chodzi, nie budzi ich, a pokój 40 m2 w mig nagrzeje.
-
pawelszabla
- Aktywny

Nam się w tym roku zimą bardzo fajnie sprawdził piecyk gazowy. Dokładnie kupowaliśmy coś takiego jak tutaj opisują : piecyk gazowy katalityczny. Model katalityczny, bezpieczny, prosty w obsłudze, a dogrzewa rewelacyjnie.