Prezenty na Walentynki - pomysły i propozycje
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
marcinmalinka
- Aktywny

Re: Prezenty na Walentynki - pomysły i propozycje
ja kupuję swojej dziewczynie zazwyczaj na rocznice, czy też walentynki bieliznę. Osobiście mogę polecić etam.pl. Według mnie jest to najlepszy sklep. Moja kobieta za każdym razem jest zachwycona, a szczęście na jej twarzy jest warte każdych pieniędzy.
Gorąco polecam ten sklep. Jeszcze nie raz będę od nich zamawiać
Gorąco polecam ten sklep. Jeszcze nie raz będę od nich zamawiać
coś od serca
-
piotrowski
- Zainteresowany

Może coś ze sklepu sportowego? Moja żona wymyśliła sobie łyżwy, bo nagle chce nauczyć się jeździć. Pozazdrościła dzieciom
No to jej kupiłem, w sklepie online otosport.pl mają fajne i w całkiem dobrej cenie.
Spójrz sobie na http://www.edp24.pl/ tam jest naprawdę wiele różnych i bardzo ciekawych zapachów.\Głównie odpowiedników dla najsłynniejszych marek jak calvin klein, dolce gabbana, channel, armani itd. Szczególnie interesujące są zapachy de luxe nadal kosztują po 30/40 zł a mają bardzo dobrą trwałość
-
DomekzKart_com
- Początkujący

Może ciekawą opcja będzie tutaj kupno na prezent poduszek lub narzuty ozdobnej? Oczywiście niech będą one z motywem przewodnim walentynkowym, czyli w kolorach czerwieni 
Może jakieś stroje erotyczne? Według mnie jest to całkiem ciekawy pomysł na prezent, w szczególności jeżeli chodzi o walentynki;) Taka opcja powinna bardzo fajnie się sprawdzić na rocznice, dzień kobiet, a także i bez okazji. Nie ma co się ograniczac 
Jak dla mnie dobrym pomysłem na prezent walentynkowy może być zaproszenie swojej drugiej połówki do porządnej restauracji na kolację. Ja byłem w tej restauracji Rajcula i byliśmy bardzo zadowoleni.
Miałbym długą listę dobrych restauracji w Katowicach do polecenia. Ale jakbym miał coś wybrać to może pizzeria gomorra. Ich znam od niedawna. Szukałem jedzenia z dowozem któregoś wieczora i mi do nich link wyskoczył w przeglądarce więc kliknąłem, zamówiłem i posmakowało. Na pewno fajną sprawą był sam krótki czas czekania na jedzenie, co mnie bardzo na plus zaskoczyło już na początku.
Fajny i niecodzienny prezent na walentynki który jednocześnie stanie się wystrojem naszego pokoju to zegar ścienny Sunhouer. Stworzymy go sami w ciągu kwadransa. Efekt będzie można podziwiać aż do następnego malowania czy remontu czyli bardzo długo.
Na te święto kobiecie podaruj elegancki zegarek znanej marki. Ponadto zleć dedykację grawerem i masz piękny prezent.
Jest mnóstwo propozycji ale możesz skupić się na prostych rzeczach na przykład zabrać drugą połówkę na romantyczną kolację do restauracji.
i am who i am
Dla tych co nie znaleźli jeszcze swójej połówki to polecam np. Randkuj.my. Jest to fajna sprawa, można szybko znaleźc osoby o podobnych zainteresowaniach i kto wie, może wyniknie z tego coś więcej ^^.
Do walentynek jeszcze sporo czasu ale może warto spróbować czasem czegoś nowego w walentynki dobrze jest zaskoczyć czymś partnerkę, być może zaproponowanie jej wspólnego oglądania dobrej jakości filmów erotycznych będzie wstępem do czegoś więcej, będzie inspiracją.
-
Karola_Maria
- Początkujący

Dostałam na Walentynki od narzeczonego najpiękniejszy prezent. Zestaw bielizny na noc a do tego klucz do jego mieszkania. W ten sposób poprosił mnie, żebym z nim zamieszkała (ewentualnie, żebym poszła z nim do łóżka
)
-
lokomoloko
- Początkujący

Jak nie masz pomysłu na prezent sprawdź tutaj czasnaparty.pl