Projekt kuchni - co myślicie?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
bruno.koj85
- Zainteresowany

Re: Projekt kuchni - co myślicie?
Mnie również bardziej podoba się ostatni projekt tej kuchni- więcej miejsca, przestrzeni i światła. Pierwszy projekt przytłacza ilość szafek dookoła i brak miejsca.
-
aleksandra1977
- Zainteresowany

Czasami żeby lepiej sobie wyobrazić jak będzie wyglądało wnętrze z pojektu warto pokusić się o projekt 3D (może go wykonać Pixels projektowanie wnętrz). Oni właśnie specjalizują się w przygotowywaniu ładnych projektów wnętrz i z pewnością dopasują się do Twoich potrzeb i wymagań. Nie będzie też problemu z naniesieniem poprawek czy ulepszeń.
Bardzo ładna, bardzo chciałbym mieć okno w swojej kuchni.
piękna <3 mistrz
Właśnie , tak to wszystko trzeba projektować , aby po prostu zagwarantować sobie możliwie jak najwięcej światła naturalnego , zwłaszcza , że przecież w Polsce przez większą część roku jest stosunkowo mało słońca , a w innym wypadku trzeba byłoby korzystać ze światła sztucznego , co znowu oznacza jeszcze większe wydatki . Tak u siebie projektowałam , aby możliwe przez okno wpadało do środka pomieszczenia jak najwięcej promieni i jestem zadowolona , bo jak ktoś dobrze o tym pomyśli , to potem wydatki za prąd będą mniejsze . dobrze jest zatem się nad tym zastanowić
[quote][/quote]Jeśli chodzi o kuchnię, to polecam firmę www.frontwit.com. Wykonują fronty lakierowane i fornirowane. Firma naprawdę godna polecenia. Mają bardzo szeroki wybór asortymentu.