Moim zdaniem tak, ale wiadomo że wszystko zależy od indywidualnego przypadku. My potrzebowaliśmy minikoparki na raptem 2,3 dni więc logiczne że tylko wynajem wchodził w grę. Cenowo było bardzo dobrze i generalnie nie było problemów. Wynajmowaliśmy od firmy uslugiminikoparkalodz.pl . Brak zastrzeżeń.vauseman pisze:Opłacalny jest taki wynajem?
Wypożyczenie sprzetu budowlanego
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: wypożyczenie sprzetu budowlanego
W Lublińcu w województwie śląskim swoją siedzibę ma firma TSG. W swojej ofercie mają między innymi wynajem maszyn i elektronarzędzi. Jeżeli poszukujecie solidnego sprzętu budowlanego to powinniście się z nimi skontaktować.
-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

Ciekawi mnie jakie jest wasze zdanie na temat leasingu samochodowego, warto, czy lepiej mieć swój? Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie?
Jeśli chodzi o Wrocław to ja wynajmuje maszyny budowlane u loranmaszyny kompletnie nie opłaca mi się ich kupować, mają na tyle fajne ceny że sporo taniej wychodzi raz na jakiś czas wynająć
Re: Wypożyczenie sprzetu budowlanego
Jak potrzebujecie koparkę to warto z firmy kemotrans, która zajmuje się tego typu rozwiązaniami. Oczywiście koparka przyjeżdża do nas z pracownikiem, który wykonuje usługę. Firma działa głównie w okolicach Bydgoszczy, ale w razie czego warto się z nimi skontaktować i zapytać o ofertę.
Jeśli szukalibyście sprawdzonej firmy oferującej dobry sprzęt budowlany drogowy na wynajem to polecam firmę bellator-mb. My już od dłuższego czasu właśnie od nich wypożyczamy różnego typu sprzęt np. podajnik mas bitumicznych i jesteśmy ze współpracy jak najbardziej zadowoleni. Maszyny mają bardzo zadbane, od znanych i cenionych producentów, a ceny przystępne.
Maszyny budowlane do budowy i konserwacji dróg wynajmiecie też w firmie Bellator z Rudy Śląskiej. Firma bardzo solidna, maszyny dobrej jakości, koszty wynajmu są wyceniane indywidualnie dla każdego klienta (w zależności od ilości maszyn i długości zawieranego kontraktu). Do tego gwarantują serwis i dostęp do pełnego asortymentu części zamiennych. Wynajmują maszyny na terenie całej Polski.
Ja jeszcze nigdy nie wypożyczałem sprzętu budowlanego.
-
Marek.Rozacki
- Aktywny

W firmie Ramirent możemy śmiało wypożyczyć wszelkiego rodzaju sprzęty budowlane, rusztowania, drabiny, podnośniki, agregaty i tym podobne - wszystko w dobrych cenach.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Zgadzam się. W wielu przypadkach wynajem sprzętu jest korzystniejszy. Ja potrzebowałem niedawno rusztowań na czas naprawy elewacji. Wynająłem rusztowania aluminiowe od firmy skatrusztowania.com.pl, dzięki czemu sporo na tym zaoszczędziłem.
My wypożyczamy od eko-trans, bo maja najlepszych operatorów i najkorzystniejsze ceny . na tyle robot co u nas robili nigdy się nie zawiodłem
Ja mogę polecić firmę, ktróa oferuję bardzo dobry sprzęt pomocny w sprzątaniu zarówno tym domowym jak i tym na budowie. Polecam zapoznać się z oferta firmy Kerpol ze Szczecina, która oferuję doskonałe akcesoria do sprzątania. Firma poleca Myjki do okien FC5, myjki do okien VF1 oraz profesjonalne myjki do okien WFP10 z Karchera.
Jak ktoś jest z Dąbrowy Górniczej lub okolic to w kwestii wynajmu sprzętu budowlanego polecam odezwać się do firmy Martrans. Wynajmowałem od nich koparkę gąsienicową. Cenowo wyszło bardzo konkurencyjnie, a co najważniejsze - na uczciwych zasadach.
Ja wynajmowałem od firmy Wronkop i złego słowa powiedzieć nie mogę. Od razu dogadaliśmy się co do terminu i ceny. Podejście do klienta na 5 z plusem. Zresztą sprawdźcie sami.
Polecam roboty ziemne na terenie województwa łodzkiego - firma Urbanek ze Zgierza. Wykonują dobrą robotę. Jeśli ktoś chce pod wykopy, wywrotki, wozidła, czy też usługi koparką to szczerze polecam bo maja rozsądne ceny.