Wynajem kontenerów
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: Wynajem kontenerów
Znam S2M Polska, wynajmowaliśmy od nich kontener, bo mają tez opcję sprzedaży. Kontener solidny, w dobrym stanie, odpowiadał nam, cenowo też w porządku.
Jeśli chodzi o wynajem kontenerów to ja bardzo dobre doświadczenia mam z firmą EcoExpress24. Jak dla mnie najlepszy zarówno dostawcy kontenerów jak i firma, która specjalizuje się w temacie jakim jest wywóz gruzu i odpadów. Moim zdaniem sam wynajem kontenera często nie rozwiązuje problemu, dlatego zerknijcie sobie na ich stronę https://www.ecoexpress24.pl/ . Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że są godni polecenia jeśli chodzi o tą branżę !
-
Bartłomiej26
- Aktywny

- Kontakt:
Znam dobrą firmę od kontenerów - zarówno budowlanych jak i usługowych itp, ale nie jestem pewien czy wynajmują czy tylko sprzedają. W razie czego zostawiam kontakt: http://mastertec.biz.pl/kontenery.html
Czas na zmiany!
My najczęściej bierzemy kontenery od firmy Kontener Serwis ze Szczecina. Firma się prowadzi usługi z zakresu wynajmu kontenerów i sprzedaż wraz z ich transportem i rozładunkiem na miejscu.
Ja wynajmowałem kontenery od tej firmy http://www.hepamos.com.pl/. Szybka i przyjemna współpraca. Kontenery bardzo dobrze służyły 
-
jurekkowal
- Początkujący

Miałem okazje wynajmować kontener firmy Hepamos, muszę przyznać że obsługa na poziomie i kontenery godne polecenia!
-
michalkoz11
- Początkujący

Jeśli chodzi o kontenery, to najlepsza jest dla mnie firma Hepamos.
Cenowo na tle konkurencji wyglądają bardzo dobrze, do tego super kontakt z firmą.
Cenowo na tle konkurencji wyglądają bardzo dobrze, do tego super kontakt z firmą.
Wiem, że firma Ekombud ma też bardzo duży wybór różnych kontenerów. Warto zapoznać się bliżej z ich ofertą. Specjalizują się głównie w kontenerach na odpady, ale jeśli chodzi o kontenery budowlane też nie będzie żadnego problemu.
Jak dla mnie najlepsza firma to Hepamos, miła obsługa i profesjonalne podejście, wynajem kontenerów przebiegł bardzo sprawnie
-
Krzysiek_Bagi
- Początkujący

Korzystałem z poleconej i naprawdę mogę potwierdzić wcześniejsze informacje maja duży wybór, biurowe, socjalne, Ja potrzebowałem na 6 miesięcy więc zdecydowałem się na wynajem. Dostarczyli na miejsce, a potem zabrali niczym się nie musiałem martwić no i cena przystępna.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Ja wynajmowałem kiedyś kontener budowlany od firmy zuzper.pl. Remontowałem dom i potrzebowałem dużego kontenera ok. 40 m3. Nie było żadnych problemów z dostarczeniem i odebraniem kontenera. Ceny także posiadają konkurencyjne.
Solidnej jakości kontenery biurowe, sanitarne czy magazynowe można wynająć czy kupić w s2mpolska.pl ze Strykowa. Firma działa kompleksowo, sami montują kontenery u klienta. Dodam, że ceny mają umiarkowane a jakość naprawdę pierwsza klasa.
-
GrzegorzWu
- Początkujący

Solidne kontenery budowlane można wynająć w firmie Hapamos w Krakowie. rozsądne ceny, możliwy również zakup. Posiadają bardzo szeroką ofertę.
Znam firmę KONTENER SERWIS ze Szczecina i również brałem od nich kilka razy kontener. Jestem zdania, że firma jest jedną z najlepiej działających firm w tej branży.