Pomoce naukowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Pomoce naukowe
Oferujemy usługi w pomocy przy pisaniu prac magisterskich, dyplomowych, inżynierskich oraz innych.
Możemy przetłumaczyć Twoją pracę na wybrany obcy język.
Szybkie terminy realizacji, jak również bardzo konkurencyjnie cenowo.
Polecamy
bezstresowy-magister.pl
Możemy przetłumaczyć Twoją pracę na wybrany obcy język.
Szybkie terminy realizacji, jak również bardzo konkurencyjnie cenowo.
Polecamy
bezstresowy-magister.pl
Re: Pomoce naukowe
A pomyślał pan, że za takie usługi trzeba wystawiać faktury? Proponuje zapoznać się z bardzo prostym programem Faktura Small Business Są tu różne rodzaje faktur, nawet te płatne w obcej walucie. Program bardzo łatwy do opanowania. A i można otworzyć kartotekę klientów. To może być bardzo przydatne w razie kontroli - czego oczywiście nie życzę.
tapeciaż
Oferujecie pomoc czy napisanie prac?
-
PiotrWójcik
- Początkujący

Jest świetny korepetytor Wrocław, pomoże napisać pracę naukową. Zgłosiłem się do niego w zeszłym roku, normalne ceny, tutaj jest link do strony https://buki.org.pl/korepetycje/wroclaw/ Tam znajdziesz wszystkie dane do komunikacji
cześć wszystkim!
Szukam jakiś fajnym pomocy naukowych, które pomogą mojemu dziecku w nauce francuskiego. Bardzo lubi zajęcia i podoba się mu francuski dla dzieci więc myślę, że warto takie pasje rozwijać. Co polecacie? Dajcie koniecznie znać.
budowa- jeśli chodzi o naukę języków to warto u dziecka postawić na pełny kurs, bo nauczy wszystkiego systematycznie. Takie kursy ma eskk - zajrzyj i zobacz, francuski też jest
Witam,
Też potrzebuje pomocy naukowej, ale trochę innego rodzaju. Mianowicie potrzebuje kogoś kto wie co to pisanie prac magisterskich. Pomoc w pisaniu prac zrobiła się coraz modniejsza i coraz więcej ludzi z tego korzysta i osobiście nie uważam to za coś złego, ponieważ według mnie niczego to nie uczy. Polecicie kogoś?
Też potrzebuje pomocy naukowej, ale trochę innego rodzaju. Mianowicie potrzebuje kogoś kto wie co to pisanie prac magisterskich. Pomoc w pisaniu prac zrobiła się coraz modniejsza i coraz więcej ludzi z tego korzysta i osobiście nie uważam to za coś złego, ponieważ według mnie niczego to nie uczy. Polecicie kogoś?
-
Mirabella90
- Początkujący

Uważa, że to czyste oszustwo i powinno być karane.