Poduszki dekoracyjne
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Poduszki dekoracyjne
ja mam kilka poduszek ze sklepu internetowego Homello. Powiem wam, że fajnie sie prezentują
dodają takiego charakteru wnętrzu. Co do samej jakości i ceny to również na plus wszystko. Materiał wydaje się być spoko, a cena w sumie niewielka bo poduszki były po jakieś 15-20 zł
Uwielbiam poduszki. To mój ulubiony element dekoracji pokoju!
Polecam sklep nandoo.pl. Duży wybór poduszek dekoracyjnych i tkanin w jakich można je uszyć. Szyją na zamówienie a tkaniny są naprawdę najlepszej jakości.
Najładniejsze są poduszki, których nie można dostać w każdym sklepie
Dlatego ja jestem fanem poduszek dekoracyjnych handmade. Wszystkie moje podusie pochodzą ze sklepu Artyferia i są naprawdę dobrej jakości! No i wprowadziły do mojego salonu naprawdę fajny klimat 
Jak chcesz wykonać poduszki dekoracyjne to polecam Ci sie zainteresować ofertą na materiał ze wzorem https://ctnbee.com/pl/cyfrowe-drukowanie-na-materialach Tutaj kupisz bardzo dobry materiał w bardzo dobrym walorze kolorystycznym jaki sama wybierzesz. A resztę możesz zrobić już sama.
tak, muszę przyznać, że dzięki poduszkom dekoracyjnym można w tani i łatwy sposób zmienić/ożywić wnętrze. My do domu takie tekstylia zamawiamy z Homello. Mają spoko ceny, spory wybór a przy tym szybko realizują zamówienie. Generalnie spoko sklep
Czy ktoś z was podzieli się informacjami o tym, ile zajmuje i kosztuje stworzenie poduszki dekoracyjnej albo innego produktu? Patrząc po ofertach tego typu nie wydaje mi się, że koszty są duże, ale z drugiej strony nie potrafię sobie zobrazować ile materiału potrzeba na stworzenie np. poduszki. Każda wskazówka jest więc mile widziana.
-
Albatros348
- Aktywny

Little Dreams zaopatrzyli nas w poduszki i poszewki o ciekawych wzorach. Tym sposobem stworzyliśmy super dekorację, zarówno do salonu jak i sypialni.
-
DomekzKart_com
- Początkujący

Poduszki dekoracyjne to bardzo fajny pomysł na ładną ozdobę w każdym pokoju, wystarczy tylko wybrać ich odpowiednią kolorystykę, teraz każdy znajdzie coś dla siebie w dobrych sklepach internetowych.
-
INVENTO poduszki
- Początkujący

Poduszki dekoracyjne
Uwielbiam poduszki, ponieważ to prosty sposób na radykalną zmianę przestrzeni. Nowy zestaw poduszek, za pomocą kolorów, tekstury i wzoru, może całkowicie zmienić wygląd pokoju w ciągu kilku minut.
-
aleksandraz
- Początkujący

Jak lubisz poduszki ręcznie robione to na FB Pracownia Sznurka jest sporo ciekawych propozycji w rożnych kolorach 
Uwielbiam mieć masę poduszek w sypialni ale na kanapie w salonie? Że też na to nie wpadłam 
Coś podobnego kiedyś widziałem na Decobazaar. Mają bardzo dobrą ofertę poduszek i wielu innych produktów handmade do domu więc mogę śmiało polecić. Zamawiam u nich od czasu do czasu i jestem bardzo zadowolony. Super jest mieć coś niepowtarzalnego, co zostało stworzone przez kogoś własnoręcznie 
Moja żona zamawiała ostatnio poduszki dekoracyjne i poszewki ze sklepu Little Dreams. Na ogól nie jestem zainteresowany tego typu zakupami, lecz same wzory, jak i jakość wykonania zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie..