woda zażelaziona
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
spierdolił ci się inżektor, po prostu kup nowy i wmontuj go w miejsce starego, lub wymontuj stary i napraw go. A jeśli chodzi o uciekające powietrze z hydroforu ( bo zapewne masz zwykły a nie przeponowy) to tak jak z naprawą dętki - znajdź dziurę za pomocą pianki i usuń nieszczelność. Czy chcesz coś jeszcze wiedzieć bo wydaje mi się że są to sprawy banalne i nie ma sęsu się rozpisywać bo urosną do rangi absurdu.
hudraulik pisze:spierdolił ci się inżektor, wydaje mi się że są to sprawy banalne i nie ma sęsu się rozpisywać
Przepraszam bardzo, jestem tu nowy i chciałem tylko zapytać:
Czy używamy tu języka jaki jest na budowie, czy tego kulturalniejszego?
W sumie powyżej przeczytałem, że hydraulik nie bierze już udziału...
Sorry za Offa.
Lepiej wolniej ale z głową, niż szybko i bez głowy.
Zapraszam na forum polpnistyczne bo pomyłkowo hrabia znalazł się na innym.Fata pisze:hudraulik pisze:spierdolił ci się inżektor, wydaje mi się że są to sprawy banalne i nie ma sęsu się rozpisywać![]()
![]()
Przepraszam bardzo, jestem tu nowy i chciałem tylko zapytać:
Czy używamy tu języka jaki jest na budowie, czy tego kulturalniejszego?![]()
W sumie powyżej przeczytałem, że hydraulik nie bierze już udziału...
![]()
Sorry za Offa.
Aha, już wszystko rozumiem...
Brak kultury wypowiedzi widocznie niektórym służy i mozna jak najbardziej przenosić budowę do netu...
P.S. Nie nazywałem Cię w żaden sposób który byłby drwiną lub szyderstwem.
Mógłbyś odpłacić chociaż tym samym, a nie pokazywać najlepsze polskie tradycje człowieku...
Widocznie coś Cię zabolało.
Brak kultury wypowiedzi widocznie niektórym służy i mozna jak najbardziej przenosić budowę do netu...
P.S. Nie nazywałem Cię w żaden sposób który byłby drwiną lub szyderstwem.
Mógłbyś odpłacić chociaż tym samym, a nie pokazywać najlepsze polskie tradycje człowieku...
Widocznie coś Cię zabolało.
Lepiej wolniej ale z głową, niż szybko i bez głowy.
-
PANEUROPAN
- Zainteresowany

-
PANEUROPAN
- Zainteresowany