Ile kosztuje projektant wnętrz
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: ile kosztuje projektant wnętrz
Przed zdecydowaniem się na kogokolwiek warto sprawdzić jak wyglądają faktycznie realizacje danego biura. Np. na FB były zdjęcia jak faktyczne wykończenie się ma do wizualizacji z Progetti.
Zapraszam jeszcze tutaj - http://www.ememstudio.com.pl/
Zależy od zakresu prac i metrażu domu czy mieszkania. Najczęściej architekt ustala każde pomieszczenie / budynek indywidualnie, kierując się tymi dwoma kryteriami. Polecam Ci architekta, który projektował nasze mieszkanie i dom w przyszłości też na pewno będzie - http://www.krzysztof-ziolkowski.pl 
W przypadku takich usług ceny są bardzo różne. Zależy od wielkości projektu, firmy lub ewentualnie od indywidualnego cennika danego projektanta.
projektanci drogo się cenią, ja jak chciałam zaaranżować wnętrze mieszkania to zgłosiłam się do studia Intellio - mają bardzo ciekawe projekty i pomysły, dodatkowo pierwsza konsultacja jest za darmo
-
Camelgroup
- Początkujący

Nie ma jednego, z góry ustalonego cennika bo to z odbywa się indywidualnie w zależności oczywiście od zakresu prac i zmian jakie nas czekają w naszym wnętrzu, mieszkaniu.
Jestem pierwszą właścicielką mieszkania podeśle wam strona internetowa skąd je mam. Macie jakiegoś zaufanego dekoratora,który lubi styl skandynawski ? Ja kompletnie nie mam pomysłu na urządzenie
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
To zależy od zakresu projektu, wielkości mieszkania oraz indywidualnego cennika. Wyceniając projekt warto jednak pamiętać, że pracownie projektowe współpracują ze sprawdzonymi wykonawcami i mają kontakty w hurtowniach materiałów wykończeniowych. To niejednokrotnie nie tylko usprawnia proces realizacji projektu, ale też minimalizuje prawdopodobieństwo błędu.
-
Grzesiek89
- Zainteresowany

Zajrzyjcie do oferty firmy ze strony www.kokoprojekt.pl. Można liczyć u nich na projektowanie wnętrz prywatnych i użyteczności publicznej. Chyba to jedna z najlepszych firm tego typu, według mnie. 
Ja korzystałem z usług firmy DD Projekt. Mają bardzo fajne stawki 
-
RadekGorski
- Początkujący

Ja polecam www.homsy.pl, projektowanie całkowicie online. Mają fajne pakiety i można projektować poszczególne pokoje. Dla mnie bomba
Ale jak online? Jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić, że jest wstanie zaprojektować wnętrze bez jego obejrzenia wcześniej. I poznania np. osobiście mieszkańców domu. Przecież to wszystko jest ważne w urządzaniu domu. No chyba, że ma wykonać projekt biura, to może faktycznie tak można. A jak juz jesteśmy przy projektantach to czy możecie polecić biuro projektowe w Poznaniu i okolicach do zaprojektowania dwupokojowego mieszkania?
-
edek-ledek
- Aktywny

W Poznaniu masz sporo biur projektowych, ale oczywiście i tak wszystko zależy od Twojego gustu. Projekt musi Ci pasować więc najlepiej może przejrzeć galerię projektanta i zobaczyć, czy Ci odpowiada to co zaprojektował. Biuro Abrys ma na swojej stronie galerię, zobacz - https://www.abrys.net/galeria/. Może Ci się spodoba. Jak nie to zawsze mozna szukać dalej.
-
pinifaring
- Początkujący

W Rzeszowie jeśli ktoś jest zainteresowany nie wygórowaną ceną, niezbyt odległym terminem to Deco Zebra jest z tego co mój znajomy mówił godna polecenia;
Właśnie "robi mi się" projekt" na kuchnię + łazienkę. Mam już rysunki, w miarę szybko poszło w porównaniu do innych jak pytałem. Jeszcze rysunki techniczne i realizacja.
Właśnie "robi mi się" projekt" na kuchnię + łazienkę. Mam już rysunki, w miarę szybko poszło w porównaniu do innych jak pytałem. Jeszcze rysunki techniczne i realizacja.
-
DomekzKart_com
- Początkujący

Akurat projektant wnętrz oraz jest popularną opcją, szczególnie jeżeli sami nie mamy pomysłu na to jak zaaranżować swoje mieszkanie, wtedy zawsze przyda się kilka dodatkowych wskazówek. Z tego co się orientuje to nie jest duży koszt.