dywan modny czy nie?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
FotoNaRame
- Zainteresowany

Re: dywan modny czy nie?
Dobrze dobrany dywan jest dobrym wyborem. Ale warto też pamiętać o innych dodatkach np. o ciekawym obrazie, zdjęciu czy fototapecie, bo to równie dobrze wpływa na wystrój pomieszczenia.
W sklepie internetowy 7 Krolestw Dywanow na https://7kd.pl/ jest z czego wybierać jeśli chodzi o dywany tureckie. Polecam. Sam mam stąd dywan w mieszkaniu ale też szwagier tutaj zamawiał i też są z moją siostrą zadowoleni z jakości. Sklep z sympatyczną obsługą można o wszystko dopytać, nie kantują na jakości.
-
pawelszabla
- Aktywny

Jak kupowałam dywan do nas do domu to starałam się sugerować poradami na http://7kd.pl/smartblog/129_na-co-zwroc ... dywan.html. Dużo konkretnych i przydatnych informacji na jakie parametry w ogóle patrzeć wybierając dywan...wiadomo że dla laika to jest trochę czarna magia.
Mój pies nie jest fanem, ale pozbyłam się wszędzie dywanów w domu, bo ich utrzymywanie było zbyt uciążliwe. Zbierały strasznie dużo kurzu, włosów i brudu i poza tym, że pomagały psu się nie ślizgać, to nic dobrego nie wnosiły do mieszkania. Teraz jest lepiej, a pies najbardziej lubi pokój, gdzie leży wykładzina.
Dywan zbiera okropnie roztocza, więc osobiście bym się nie zdecydował. Alergikom może bardzo przeszkadzać
Kancelaria adwokacka Praga Południe
Kancelaria adwokacka Praga Południe
Ostatnio zmieniony 24 gru 2018, 13:06 przez Misiek290, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Moim zdaniem jest ładnym elementem wystroju i zawsze trochę cieplej w nogi.
-
KupujecoKCE
- Początkujący

Nie patrz na mode, bo moda przemija.
Pomyśl czy sama chciałabyś mieć dywan
ja mam w przedpokoju oraz w pokojach, i jest świetnie.
Pomyśl czy sama chciałabyś mieć dywan
-
u_L-Dzekson
- Początkujący

Jeżeli mieszkasz w Rosji, to tak. Dywan jest modny.
-
MebleJeziorny
- Zainteresowany

Dlaczego akurat w Rosji? Dywan to generalnie modne rozwiązanie i moim zdaniem nada każdemu wnętrzu wiele ciepła i przytulności, o ile rzecz jasna dobierzemy jego odpowiedni wzór.
Chyba już powoli wychodzą z mody... Mi się nie za bardzo podobają. I sam u siebie nie mam dywanu w salonie. Nic też nie wskazuje na to, żeby miało się coś zmienić w tej kwestii :p
Oczywiście, że modny. Jest taki wybór na rynku teraz, że nic tylko kupować dywany. Mówcie co chcecie, ale pomieszczenie bez dywanu wygląda tak "zimno". Ja kupuje w 7KD i jestem bardzo zadowolona. Mój ostatni zakup: