Mała restauracja na Mokotowie
Re: Mała restauracja na Mokotowie
Ja rownież szukam jakieś propozycji
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2018, 12:00 przez budowa876, łącznie zmieniany 1 raz.
Wydaje mi się, że taki biznes może być naprawdę strzałem w dziesiątkę jednak pamiętaj, że rynek tam jest dość ciężki i tylko dobrą jakością wyrobów oraz fajnym wnętrzem możesz zdobyć klientów. Ze swojej strony mogę polecić Ci krzesła do restauracji od Radomsko Meble. Sam zaopatrzyłem się w takie do swojego lokalu i szczerze powiem, że był to strzał w dziesiątkę. Wykonanie tego jest naprawdę bardzo dobre, a i wygląd przyciąga uwagę 
W biznesie istnieje zawsze istnieje wiele opcji i trzeba nauczyć się podejmować te najkorzystniejsze decyzje. z pozoru może nie być to takie proste, jednak są strony takie które to znacznie ułatwiają.
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Do stworzenia wnętrza hinduskiej restauracji warto czerpać ze stylu etno. Za inspirację mogą posłużyć kolory ziemi i indyjskich przypraw (można je odnaleźć w palecie barw Śnieżki -Barwy Natury) oraz naturalne materiały (drewno egzotyczne, skóra, kamień, wełna oraz kolorowe metale -miedź, złoto, cyna…).
Tworzenie restauracji tak całkowicie od nowa to wspaniała inicjatywa. Może się czymś zainspirujesz? Lokalem z daleka? Tak naprawdę jeśli wiesz, jakie jedzenie chcesz podawać gościom, to i z wystrojem nie powinno być problemu, wystarczy podpatrzeć lokale takie jak Bubbles Bar Warszawa , albo tematyczne i gotowe.

A może coś w tym stylu ?:)
Kolory paneli można w każdej chwili wymienić, co więcej panele też montuje się samemu
-
elabarbara
- Aktywny

Mi znajomi polecili elegancką restaurację na różne okazje. Sama planuję zaprosić córkę na obiad z 2 dań + deser w Restauracji Akademia w Warszawie. Już zdążyłam obejrzeć ich menu. Nie mogę się doczekać smaku najlepszej jakości produktów, które serwują, a szczególnie specjalności szefa kuchni. Córka często tu przychodzi i mówi, że zakocham się w tym miejscu.
Trudno wyobrazić sobie dobrze funkcjonującą restaurację, która ma niskiej jakości wyposażenie gastronomii. To bardzo ważny element i zdecydowanie warto kupić dobry sprzęt w sprawdzonej firmie, która zagwarantuje też odpowiednią opiekę nad nim i serwis.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Wydaje mi się, że to może być dobry pomysł. Na Mokotowie jest wiele biurowców oraz budynków mieszkalnych. Ja niedawno zamówiłem do swojej restauracji nowe meble gastronomiczne od firmy somet.com.pl. Posiadają w asortymencie m.in. meble, regały, barierki, schody oraz wózki. Gwarantują wysoką jakość produktów i niskie ceny.
-
betikostrzewa
- Zainteresowany

W Warszawie moim zdaniem Pankejk. porządne jedzenie, dobre menu również dla dzieci. Do tego rozsądne ceny, nawet wyjście 4 osobową rodziną nie stanowi dla domowego budżetu po prostu obciążenia
-
Jendrula469
- Zainteresowany

Prawda. ja też bardzo lubię Pankejk po prostu za miła atmosferę i do tego też bezproblemowe jedzenie. Pankejki mają świetne, do tego super placki ziemnaczane i pyszna kawa. Na taką pogodę super miejsce
W centrum znam super restaurację - Ogród Smaku. Co ważne organizują catering w domu klienta, Ale smaczne , polskie jedzonko w nowoczesnej odsłonie . W tym trudnym okresie na pewno u nich na Wielkanoc jedzenie zamówimy.