Dom gotowy/segment w Warszawie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Dom gotowy/segment w Warszawie
A macie jakiegoś sprawdzonego dewelopera w Warszawie?? Domy, ale też mieszkania, bo to one mnie bardziej interesują. Słyszałem o Polnordzie. Ale nie chciałbym zamykać się na oferty innych firm. Dodam, że bardzo interesuje mnie Wilanów, jak chodzi o lokalizację - Powsin, Kabaty albo Sadyba, ale na pewno tamte okolice.
-
WiesiuLesiu
- Początkujący

Wiesz co, z tego co się orientuje to nie słychać o nich w branży dużo negatywnych opinii, więc chyba można im zaufać. Popytaj jeszcze ludzi, ale jak ich inwestycja Ci się podoba to nie ma się co zastanawiać, bo u każdego znajdziesz jakieś ale. Tym bardziej że Wilanów jest naprawdę zachęcającą i przyjemną okolicą. Świetny dla rodzin! Las kabacki to swietne miejsce na niedzielne spacery.Kejleb pisze:A macie jakiegoś sprawdzonego dewelopera w Warszawie?? Domy, ale też mieszkania, bo to one mnie bardziej interesują. Słyszałem o Polnordzie. Ale nie chciałbym zamykać się na oferty innych firm. Dodam, że bardzo interesuje mnie Wilanów, jak chodzi o lokalizację - Powsin, Kabaty albo Sadyba, ale na pewno tamte okolice.
-
UwagaNaIngolfInwest
- Początkujący

Odradzam zakupy od Ingolf Investment a w szczególności od reprezentanta spółki Pana Sobieraja. Do każdej inwestycji zakładają oddzielne spółki zoo i nie dbają o jakość i opinie.
Segmenty są wykonywane w bardzo niskiej jakości z duża ilością błędów budowlanych. Nie dotrzymują terminów i maja bardzo duże opóźnienia. Prace są wykonywane nienależycie i niedbale a budowy są prowadzone z duża nieudolnością.
Segmenty są wykonywane w bardzo niskiej jakości z duża ilością błędów budowlanych. Nie dotrzymują terminów i maja bardzo duże opóźnienia. Prace są wykonywane nienależycie i niedbale a budowy są prowadzone z duża nieudolnością.
hmmm ja od razu myślałam o mieszkaniu, segmenty mnie raczej nie interesują, bo prywatność taka sama jak w bloku ale zwykle mają też gorszą lokalizację. Osiedle Atala przy al Jerozolimskich bardziej do mnie przemawia
Sprawdźcie sobie koniecznie Aspen Park. Inwestycja warta uwagi. Tutaj http://www.aspenpark.pl macie szczegóły. Najlepiej pojechać na miejsce i samemu się przyjrzeć jak to wygląda. Osiedle jest zlokalizowane w dobrym miejscu. Prawda jest taka, że zdjęcia na stronie nie oddają całej rzeczywistości i klimatu jaki tam panuje, bo dużo osób już tam mieszka. Naprawdę rewelacyjnie się prezentuje. Poza tym dobrze się tam mieszka (przynajmniej tak twierdzą osoby, które tam spotkałam).
Jeśli chodzi o mieszkania w Wilanowie to również polecam Polnord https://wilania.polnord.pl/deweloper/ Tylko 30 mieszkań w budynku. Blisko metro. Ja kupiłam z mężem u nich mieszkanie nie tak dawno.
Jeśli szukasz czegoś wyjątkowego to lepiej od razu skorzystaj z oferty agencji Lebiedź Nieruchomości, tak jest łatwiej i szybciej i masz pewność że dostajesz najlepszą ofertę
-
maciejj862
- Zainteresowany

W Warszawie powstaje sporo segmentów, w okolicy miasta jeszcze więcej, więc ze znalezieniem nie będzie problemu. Aras buduje segmenty na wawrze - wyglądają nieźle, mają już spore doświadczenie.
Polecam zapoznać się z portfolio http://fedezu.pl.
Witam,
Chciałbym kupić gotowy dom w Warszawie. Pomarzyć można o wolnostojącym i gotowym do odbioru
Ktoś może coś polecić?
Jak się do tego zabrać? Czy warto zatrudniać jakiegoś brokera (gdzie go znaleźć?) ?
Jak już znajdę odpowiedni, który mi podoba się, to na co uważać ?
Czy płatność w gotówce niż branie kredytu robi jakieś wrażenie na developerze i może zrzucić z ceny, bo transakcja byłaby szybsza?
Ile zniżyć cenę z tej, którą oferują domy?
Chciałbym kupić gotowy dom w Warszawie. Pomarzyć można o wolnostojącym i gotowym do odbioru
Ktoś może coś polecić?
Jak się do tego zabrać? Czy warto zatrudniać jakiegoś brokera (gdzie go znaleźć?) ?
Jak już znajdę odpowiedni, który mi podoba się, to na co uważać ?
Czy płatność w gotówce niż branie kredytu robi jakieś wrażenie na developerze i może zrzucić z ceny, bo transakcja byłaby szybsza?
Ile zniżyć cenę z tej, którą oferują domy?
Jeśli ktoś szuka segmentu okolicach Warszawy to polecam Izabelin. Tutaj za mały segment luz połowę bliźniaka (ok. 100m2) zapłacicie 600/800 tys.
martinrekk pisze:Chodzi nam po głowie od paru tygodni duże 80 metrowe mieszkanie w Willi Międzylesie. Inwestora znam z dobrej strony bo brat w innej części Warszawy kupował swego czasu też od nich lokal i sobie chwali. W Willi najfaniejsze wg mnie są te mieszkania parterowe z ogródkiem i dużym tarasem. Jeśli nic lepszego nie znajdziemy to może weźmiemy tutaj.
Ja polecam rozglądnąć się na bielanach i białołęce duzo ciekawych ofert znajdziesz.
-
klaudia323232
- Początkujący

My z mężem kupiliśmy segment od Opolana i jesteśmy bardzo zadowoleni, to był strzał w 10-kę,.
Wejdz sobie na Tur Nieruchomości posiadaja szeroka oferte domow mieszkan gruntow i nie tylko sam korzystalem 2 razy rewelacyjnie sie znimi wspolpracuje polecam
Zdecydowanie Aspen Park. Oglądaliśmy już wiele domów i wiele osiedli, ale tylko tam jest cisza i spokój. Poza tym bliskość parku naprawdę robi swoje. Zależy nam na dobrym dojeździe do Warszawy i faktycznie jest to dobra opcja. Jeśli ktoś chce mieć fajnych sąsiadów (takich jak my
) , to nie ma na co czekać