najtańsza betoniarnia w okolicy Łodzi??

Fundament może być wykonany z różnych materiałów, a jego poprawne wykonanie jest podstawą budowy domu. Jeżeli jeszcze nie wiesz jakiego materiału użyć do budowy swojego domu to w tym dziale z pewnością poznasz zalety i wady różnych materiałów i rodzajów fundamentów.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

mampakuba
Początkujący
Początkujący

najtańsza betoniarnia w okolicy Łodzi??

Post autor: mampakuba »

witajcie,
gdzie kupie najtaniej beton w okolicach Łodzi??? potrzebuje na początek ok 6 gruszek. oczywiście późnej bedzie tego więcej.
pozdrawiam
budować tanio i dobrze... da się??

budowlaniec _2010
Początkujący
Początkujący

Re: najtańsza betoniarnia w okolicy Łodzi??

Post autor: budowlaniec _2010 »

Napewno nie polecam betoniarni NASTAROWICZA z Łodzi ul. Romana. To oszust wyłudzający zaliczki, a póżniej trzeba się martwic kiedy i czy wogóle dostanie się kiepskiej klasy beton. Słyszałem że sporo jest już ludzi nabitych w butelkę jak ja.Kiedy dzwoniłem i pytałem o termin dostawy betonu za który notabene zapłaciłem byłem wyzywany i zastraszany. Zatem podsumowujac jeśli masz czas i mocne nery STAWIAJ NA ANDRZEJA NASTAROWICZA!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam

budowlaniec _2010
Początkujący
Początkujący

Re: najtańsza betoniarnia w okolicy Łodzi??

Post autor: budowlaniec _2010 »

Napewno nie polecam betoniarni NASTAROWICZA z Łodzi ul. Romana. To oszust wyłudzający zaliczki, a póżniej trzeba się martwic kiedy i czy wogóle dostanie się kiepskiej klasy beton. Słyszałem że sporo jest już ludzi nabitych w butelkę jak ja.Kiedy dzwoniłem i pytałem o termin dostawy betonu za który notabene zapłaciłem byłem wyzywany i zastraszany. Zatem podsumowujac jeśli masz czas i mocne nery STAWIAJ NA ANDRZEJA NASTAROWICZA!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Fundamenty”