Gdzie kupujecie materiały budowlane?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Gdzie kupujecie materiały budowlane?
We Wrocławiu moja firma bierze wszystko z hurtowni MSM, szeroki wybór i dają rabaty
A gdzie przechowujecie później takie materiały budowlane? My mamy z tym kłopot na magazynie, ale szukamy czegoś takiego, jak worki big bag ponieważ mają być one mocne i dobre i 1 tona, to dla nich żaden kłopot. Może warto sprawdzić.
Co do tworzyw budowlanych to sprawdzi się poznański Boral. W grę u nich wchodzą m.in. tworzywa wysokogatunkowe PPS i PBI, płyty Plexi, HOPS czy silikonowe. Jakość ich produktów jest bardzo wysoka, wszystko co od nich kupujemy jest solidne, cenowo też zupełnie przyzwoicie no i trzymają się terminów, ogółem po prostu profesjonalna firma.
-
Albatros348
- Aktywny

Stropy gęstożebrowe udało mi się zamówić od Art Bet. A był to zdecydowanie solidny wybór. Wykonane w solidny sposób, spisały się należycie. I nie były stosunkowo drogie.
Też polecam hurtownie MSM i nie polecam kupować w sieciówkach. Super jakość i doradztwo ze strony pracowników.
Jeżeli chodzi o mnie to w grę wchodzą tylko dobre i godne zaufania sklepy internetowe, właśnie tam możemy bez problemu znaleźć tańsze materiały budowlane oraz fachową pomoc.
na www.arsen24.planna_klew pisze:W e-sklepie na http://www.bth.pl można zamówić nietypowe elementy, profile, ze stali.
Firma cały czas dostosowuje asortyment składowanych materiałów oraz zakres usług do zmieniających się potrzeb dla indywidualnych klientów.
Już dłuższy czas się u nich zaopatruję i zawsze wszystko jest w porządku.
Warto zainwestować w nieco droższe materiały, które charakteryzowałyby się wysoką jakością.
Silver Service - usługi sprzątające
-
klaudia844
- Aktywny

Kabex w Nadarzynie - jak zaopatrujesz budowe, to targujesz się i masz duże upusty.
Ja kupuję materiały budowlane tylko w sprawdzonych miejscach. Jednym z moim zaufanych punktów to Merit-F w której można zamówić takie materiały jak : łączniki budowlane, płyty kolcowe (płytki kolcowe) oraz łączniki typu H do płyt OSB.
Szeroką ofertę z zakresu keramzytowych materiałów budowlanych można znaleźć u www.termat.pl. Podstawowym surowcem, który wykorzystywany jest do produkcji ich wyrobów jest lekkie kruszywo ceramiczne. Solidny kontrahent.
Jeśli mowa o kruszywach, to całkiem spory wybór widziałem na kemotrans.pl. Zdecydowanie któreś przyda się na podjazd, drogę do posesji lub ścieżkę ogrodową.
Najczęściej kupuję w hurtowni Ambit http://www.ambit.gda.pl , ze względu na ogromny wybór oraz rozpiętość cen. W zależności od budżetu zawsze udawało mi się znaleźć coś dla siebie. Zawsze chętnie doradzają i podchodzą profesjonalnie do każdego klienta.
Jak kupujecie na budowę materiały budowlane i chcecie je poddac obróbce to słyszałem dużo dobrego o firmie https://obrobka-metali.com . Oferują oni między innymi frezowanie cnc , a swoje usługi wykonują sprawnie i bardzo szybko. Według mnie to firma godna uwagi.
-
Przemek.Strog7
- Aktywny

Ja polecam skład budowlany w Nasielsku mrowkanasielsk.pl. Jestem bardzo zadowolony, że mam pod nosem taki dobrze zaopatrzony skład budowlany, gdzie mogę kupić praktycznie wszystko na budowę w dobrej cenie.