Jakie biuro rachunkowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jakie biuro rachunkowe
Ja też korzystam z pomocy biura doradztwa podatkowego Kasprzyk i Niziołek z Gliwic. Takie profesjonalne wspracie jest nieocenione dla każdego, kto prowadzi firmę
Ja korzystam z ich uslug od 3 lat. Mają ogromne, bo ponad 20-letnie doświadczenie w branży. Oferują pomoc w zakresie księgowości, podatków i kadr.
A moze zdecydowac sie na samodzielne prowadzenie ksiegowosci swojej firmy. Nie jest to trudne, a taki system online nam w tym pomoze. Mozna tutaj wystawiac faktury, zarzadzac magazynami i przez caly czas mamy wsparcie specjalistow. System jest tani, wiec moze to byc dobre rozwiazanie.
W naszym przypadku doskonale sprawdza się biuro rachunkowe Sigma na Żoliborzu na Pogonowskiego. Wszystko dopilnowane jak trzeba, współpraca przebiega dobrze, stawki mają nieprzesadzone, po całości w porządku.
-
Damian Nowicki
- Początkujący

- Kontakt:
Moja firma korzysta z usług księgowych w firmie Pawłowscy. Na początku sami prowadziliśmy księgowość ale z czasem zaczęło zajmować to zbyt dużo czasu, szczególnie wynikające z ciągłego dokształcania ze zmieniających się przepisów.
ja współpracuję z biurem rachunkowym z Wielunia cyfra i polecam 
Ostatnio zmieniony 04 sty 2019, 13:22 przez anik92, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jacekbratyk
- Zainteresowany

Ja miałem styczność tylko z Tax Bonus i to od dość niedługiego czasu, także ostatecznej opinii wydać nie mogę, jednak jak do tej pory wszystko było bez przeszkód. Posiadam dwóch pomocników, także bardzo przydaje mi się u nich obsługa płacowa, gdzie dokładnie wyliczają należne wypłaty i składki. Wszystko tak na prawdę wyjdzie dopiero teraz jak przyjdzie do rozliczania PITu, jednak jestem pozytywnie nastawiony.
hej, moim zdaniem firma Wfirma jest jednymz najbardziej profesjonalnych biur księgowych. Oprócz rozbudowanego opramowania do faktur, oprogamowaniakadrowo płacowego, masz do dyspozycji pomoc ekspertów 
To ja od siebie polecę to biuro Super Księgi z Wrocławia z którym współpracuję już dłuższy czas. Bardzo dobra obsługa, nie miałem żadnych problemów z nimi, znają się na rzeczy. No i cenowo fajnie wypadają.
Nigdy nie korzystałem z żadnego biura rachunkowego.
Jakie biuro rachunkowe online? Najlepiej takie, które wykorzystuje profesjonalne oprogramowanie dla biur rachunkowych. Dla biura nie jest to duży koszt, zresztą przed zakupem może za darmo przetestować. A po zakupie to korzystać i dla biura, i dla klienta. Jest lepsza komunikacja między stronami, biuro ma wsparcie ekspertów, dostaje zestaw narzędzi do kompleksowej obsługi itp.
Dobre biuro rachunkowe z Wrocławia to J-J Biuro Rachunkowe Jacek Jakubowski jjbr.pl Solidnie dbają o moje sprawy firmowe, są zorganizowani, rzetelni, dobrze nam się z nimi współpracuje.
-
Rysiu_Kolaczewski
- Początkujący

Niestety nie znam żadnego biura rachunkowego.
Szukaj biura z polecenia, wykorzystującego nowoczesne oprogramowanie dzięki czemu będziesz miał łatwy kontakt i dostęp do dokumentów online
Biuro rachunkowe to zdecydowanie nie jest opcja dla mnie, ja nie lubię takich zobowiązań, wolę sobie wszystko zrobić sama. Aby wszystko doszło do skutku planuję przerzucić się na księgowość online. Od przyszłego tygodnia będę chciała przetestować sobie, jak to wszystko wygląda.
Ja mogę polecić biuro Capital Audyt, korzystamy z ich usług od dłuższego czasu i bardzo sobie chwalimy. Wg mnie takie sprawy trzeba oddać w ręce profesjonalistów.