Problem z ciepłą wodą
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Problem z ciepłą wodą
Witam
Mam taki problem w domu.
Mam podkowę w piecu kaflowym do podkowy z podkowy ciepła woda idzie do bojlera.
Wszystko chodziło jak trzeba przez 10 lat ale od wczoraj obieg jak by stał się wony woda za wolno krąży. Czego to może być przyczyna ???
Mam taki problem w domu.
Mam podkowę w piecu kaflowym do podkowy z podkowy ciepła woda idzie do bojlera.
Wszystko chodziło jak trzeba przez 10 lat ale od wczoraj obieg jak by stał się wony woda za wolno krąży. Czego to może być przyczyna ???
Wyciągnełem podkowę wczoraj była troche zaleziona kamieniem wyczyściłem ją troche a przy okazji duchnołem w rury w których jest przelot i tu rodzi się pytanie co jest grane???
Acha bym zapomniał przed wyciągnięciem podkowy to zadarzyło się tak dokładnie we wtorek
rura z ciepłą wodą która dochodzi do zbiornika była tak nagrzana że nie można było na niej ręki utrzymać. a w zbiorniku zimna woda (Zimny zbiornik) Prętko musiałem piec wygasić żeby rur nie porozrywało.
Acha bym zapomniał przed wyciągnięciem podkowy to zadarzyło się tak dokładnie we wtorek
rura z ciepłą wodą która dochodzi do zbiornika była tak nagrzana że nie można było na niej ręki utrzymać. a w zbiorniku zimna woda (Zimny zbiornik) Prętko musiałem piec wygasić żeby rur nie porozrywało.