Sklep meblowy zona design?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Sklep meblowy zona design?
Znalazłem dość dużo mebli w stylu nowoczesnym w sklepie https://zona-design.pl/ Jestem Ciekawy czy ktoś zamawiał tutaj meble. Jak stoją jakościowo?
Re: Sklep meblowy zona design?
Kojarzę ten sklep kupowałam tam krzesła do jadalni i jak najbardziej polecam. Wszystkie dostępne tam meble są w stylu nowoczesnym. Uwielbiam biel i ciepłe dodatki domu, a dzięki nim mam tak jak zawsze chciałam.
Bardzo fajny mają asortyment mebli. Wszystko nowoczesne jest w czym wybierać i ceny też bardzo niskie w porównaniu do innych sklepów meblowych.
Dzięki za szybkie odpowiedzi. Mam nadzieję że uda mi się coś zamówić jeszcze w tym roku mają zakupy bez Vat także trzeba korzystać.
Witam, ja z zona design kupuje czasem coś
generalnie jakościowo meble mają bardzo dobre i tanie mimo dobrej jakości. Są często duże promocje i niezłe cuda można tam kupić po taniości.
Najlepszy design. Najlepsze meble tyko w https://www.edinos.pl/gabin Piękne naturalne, tradycyjne a za razem nowoczesne wnętrza. Wszystko czego szukasz w jednym miejscu.
Cześc, jak szukasz opinii o Zona Design to chętnie się wypowiem. Posiadam kilka mebli z tego sklepu, powiem Ci, że to uczciwy sprzedawca, raz zwracałem szafkę bo jednak uznałem, że to nie styl, którego szukam i udało się bezproblemowo zwrócić. Kilka mebli, które mam od nich są bardzo dobrze wykonane, jakość i trwałość super. Moim zdaniem warto kupić tam meble, ceny dużo niższe niz w sieciówkach.
Sklepów meblowych akurat nie brakuje, wybór jest spory, a tego sklepu nie znam
To proponuje się z nim zapoznać, bo meble po taniości można kupić, nowe, dobre jakościowo
niedawno nabyłem stolik do salonu od nich - kolejny dobry wybór z zona design.
Możliwości stworzenia mebli pod klienta posiada między innymi sklep Edit Black Red White z Góry Kalwarii – wykonują meble na zamówienie pod potrzeby konkretnego klienta i rozmiarem i pod kątem estetyki. Szczególnie dla małych wnętrz może być to dobre rozwiązanie, by wykorzystać przestrzeń.