Wymiana zamka w drzwiach zewnetrznych

Asortyment okien i drzwi jest tak duży, że wybór jest naprawdę trudny. Do tego montaż, konserwacja, czasem naprawy. Z tego działu możesz dowiedzieć się czym różnią się poszczególne typy i modele, jak wybrać odpowiednie okna i drzwi do Twojego domu i mieszkania, jak je prawidłowo osadzić, konserwować i co robić jeśli pojawią się jakieś problemy.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

Agat83
Zaawansowany
Zaawansowany

Re: Wymiana zamka w drzwiach zewnetrznych

Post autor: Agat83 »

Polecam Pogotowie Zamkowe Poznań jeżeli ktoś z Poznania i okolic. Firma specjalizuje się otwieraniem zamków samochodowych jak i otwieranie mieszkań, oraz w wymianie zamków. Moim teściom nie raz już bardzo się przydali, bo zawsze był jakiś problem z drzwiami. :)

janek437
Aktywny
Aktywny

Post autor: janek437 »

Na Śląsku w sytuacjach awaryjnych pomaga Marek Brandys z ekipą - moim zdaniem namiary warto mieć, nie wiadomo co nas spotka, a oni pracują 24/7

tolkin
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: tolkin »

Agat83 pisze: xxxxMoim teściom nie raz już bardzo się przydali, bo zawsze był jakiś problem z drzwiami. :)
To wymieńcie drzwi, albo zamki / wkładki - a nie głupio i pozornie oszczędzacie na takich rzeczach. Wymienić wkładkę czy zamek w większości skrzydeł każdy potrafi - wystarczy umiejętność posługiwania się śrubokrętem i dobranie odpowiednich zamienników....

Albatros348
Aktywny
Aktywny

Post autor: Albatros348 »

No i widzicie, ile z tym problemu. Sam niestety bylem zmuszony wymieniać zamki własnoręcznie, gdy zgubiłem klucze. Postanowiłem nigdy więcej nie dopuścić do takiej sytuacji, dlatego zrobiłem parę zapasowych kluczy, trzymanych w tajnej skrytce w ogrodzie. ;) Firma Cezar ze Szczecina w mgnieniu oka dorobiła nam nowe klucze, już do nowego zamka.

Awatar użytkownika
marianek19
Początkujący
Początkujący

Post autor: marianek19 »

ja polecam Firmę z Częstochowy Ślusarz awaryjne otwieranie drzwi samochodów wymiana zamków 24h 794678847 Częstochowa ,Lubliniec,Radomsko

budowa876
Superużytkownik
Superużytkownik
Kontakt:

Post autor: budowa876 »

Ja sam takimi rzeczami się nie zajmuję, ponieważ chcę, aby drzwi były dobrze zabezpieczone, a zamek dobrze zamontowany, dlatego jeśli będzie mi potrzebna taka usługa, to na pewno zgłoszę się do pogotowia ślusarskiego. Wiele osób ich usługi bardzo poleca.

Awatar użytkownika
kamil527
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: kamil527 »

Firma "Otwieranie na wezwanie" zapewnia każdemu możliwość skorzystania z usług ślusarza o każdej porze dnia oraz nocy. Doświadczeni pracownicy wybawią Państwa z każdego problemu. Gwarantują szybki czas realizacji zleceń, co jest nieocenione w przypadku zepsutego lub zablokowanego zamka, który zagraża bezpieczeństwu Państwa domu czy mieszkania.

hylia7044
Początkujący
Początkujący

Post autor: hylia7044 »

Chciałabym wam polecić ślusarz Pajęczno to doświadczony człowiek który pomógł już wielu ludziom, którzy nie mogli wejść do swoich domów i aut. Mi też pomógł jak zatrzasnęłam klucze w aucie. To rzetelny człowiek, działa 24h/7 więc dzwońcie jeśli macie takie problem. Na stronnie cała oferta o kontakt. Sprawdźcie.

kacpermar
Początkujący
Początkujący

Post autor: kacpermar »

Przy zmianie wkładek na nowe warto pomyśleć o systemie jednego klucza lub master key. Zmniejszają one ilości kluczy które musisz używać lub kontrolują dostęp do odpowiednich pomieszczeń. Jeżeli wg Ciebie nie warto wydawać wielkich pieniędzy na drogie systemy to warto rozważyć produkty Kelop K100.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Okna i drzwi”