Zaden z kaloryferow nie grzeje
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Zaden z kaloryferow nie grzeje
Witam ,problem w tym ,ze zaden z kaloryferow nie grzeje,przy probie odpowietrzenia(wszedzie jest to samo)leci zimna woda z lekkim syczeniem (nie wiem czy nie jest to zludne syczenie,spowodowane wypieraniem wody poprzez cisnienie) .
Czy mam czekac az zacznie leciec ciepla?(z tego kurka do odpowietrzania) powtarzac to na kazdym jednym ? help
Czy mam czekac az zacznie leciec ciepla?(z tego kurka do odpowietrzania) powtarzac to na kazdym jednym ? help
Re: Zaden z kaloryferow nie grzeje
refresh ktos cos ?
Czy chodzi o instalację w domu jednorodzinnym, czy to problem, który pojawił się w bloku wielorodzinnym?
Budowanie twórcze jest 
jest to blok wielorodzinny
refresh
dodam,ze przy probie "odpowietrzenia"(wiem mialbym zakrecic kurek jak zaczyna leciec woda)cekalem jak leciala zimna woda,to rurka idaca z podlogi zaczela juz byc ciepla ,a i w drugim pokoju sie to stalo,pozakrecieniu,po niejakiej chcwili znowu zimne
dodam,ze przy probie "odpowietrzenia"(wiem mialbym zakrecic kurek jak zaczyna leciec woda)cekalem jak leciala zimna woda,to rurka idaca z podlogi zaczela juz byc ciepla ,a i w drugim pokoju sie to stalo,pozakrecieniu,po niejakiej chcwili znowu zimne
ktos cos /?
moze jednak jakies pomysly ?