Skąd brać inspirację
Skąd brać inspirację
Cześć
Znacie jakieś rodzime i zachodnie strony z których można czerpać ciekawe inspirację na zrobienie remontu?
Znacie jakieś rodzime i zachodnie strony z których można czerpać ciekawe inspirację na zrobienie remontu?
-
Tomek_Domek
- Zainteresowany

Re: Skąd brać inspirację
Ja czerpię inspirację z różnych miejsc
Od znajomych, z telewizji, z prasy, z internetu. Mam ulubionego bloga budblog.pl, gdzie czytam różne porady i często je u siebie wykorzystuję. Ogólnie wyobraźnia też dużo daje.
W sumie wszystko zalezy na czym ma polegać ten remont, ale tak warto szukać takich inspiracji na blogach. Osobiście jak zmieniamy coś w domu w pierwszej kolejności odwiedzamy scandicsofa.pl i ogólnie ich stronę. Doskonałe miejsce nie tylko do zaczerpnięcia oryginalnych pomysłów, ale także do zakupu pierwszorzędnych mebli, a i można naprawde dowiedzieć się sporo ciekawych rzeczy. To u nich dowiedziałam sie jak dbać o drewniane meble i co zrobić gdy uległy np zarysowaniu. Moim zdaniem warto do nich zajrzeć i zapoznać się z ich artykułami ale meblami również.
agadys
-
marcinmalinka
- Aktywny

W kwestii inspiracji to ja bezgranicznie ufam firmie Wykonczeniewnetrza.com.pl Jak znajdziecie chwilę czasu możecie zobaczyć i być może znajdziecie również dla siebie coś odpowiedniego.fraksipon pisze:Cześć
-
lideropinii
- Superużytkownik

Instagram, facebook, stronę Decoroom polecamy.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
-
AdidarMeble
- Aktywny

Tutaj pełna zgoda, wiele fajnych i ciekawych inspiracji dotyczących aranżacji wnętrza znajdziecie w sklepach internetowych oraz na portalach i forach takich jak to. Tylko od nas zależy na co konkretnie się zdecydujemy.
W internecie pełno inspiracji i to darmowych. Pinterest to największe źródło ale też strony internetowe jakichs wnętrzarskich czasopism, ja lubię Werandę.
Mnóstwo porad, aranżacji i zdjęć e-wystroj-wnetrz.pl/blog
Najbardziej podstawowe i najbardziej pomocne - homebook i instagram.
Ja też najczęściej szukam inspiracji na Homebooku!
n i masa wnętrzaskich gazet, takze online, choćby Weranda jest świetna
-
lideropinii
- Superużytkownik

Dobre firmy aranżacyjne mają kilka platform do prezentacji swojej pracy (strona www, facebook, instagram, artykuły w prasie branżowej). Homebook tez ciekawe miejsce.
Ja znalazłam na blogu Ogrody Pro.
-
FotoNaRame
- Zainteresowany

Tak jak pisaliśmy wcześniej, szereg fajnych i ciekawych inspiracji odnośnie tego jak urządzić własne mieszkanie, możecie znaleźć właśnie na blogach i forach zajmujących się tą tematyką, wystarczy jedynie poszukać.
-
Webarchitekci
- Aktywny

Unikalne rozwiązania do nowoczesnych wnętrz i łazienek.
Rzeczy robione na wymiar, w pojedynczych egzemplarzach. Setki zdjęć w galeriach.
Rzeczy robione na wymiar, w pojedynczych egzemplarzach. Setki zdjęć w galeriach.