Wystrój i aranżacja kuchni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Wystrój i aranżacja kuchni
Aranżacja w stylu skandynawski, nowojorskim czy nowoczesnym, to coś w czym nie mam "nosa" dlatego właśnie takie portale o urządzaniu są bardzo przydatne 
-
Marcepan33
- Aktywny

Nam robiła wyposażenie do domu od A do Z firm. Kuchnia, salon, sypialnia, przedpokój – wszystkie meble zamawialiśmy tutaj na wymiar, dopasowane, dzięki temu nie mamy żadnych wolnych przestrzeni, w pełni wykorzystujemy metraż, nie ma marnotrawstwa.
Mi w oko wpadło małe agd i zastanawiam się nad zamówieniem kilku rzeczy do kuchni. Niedługo przeprowadzam się na swoje i nie mam praktycznie żadnego agd co mnie trochę stresuje. Lubię gotować i sprzęt się przyda.
A czy jest tu właściciel jakiejś restauracji? Jestem w trakcie projektowania kuchni i zastanawiam się o czym powinnam pamiętać przy zakupie urządzeń. Słyszałam o suchym lodzie, który stał się w tych czasach bardzo popularny i do czyszczenia i do ozdoby stołów oraz potraw. Co o tym myślicie?
Co powiecie na taką aranżację kuchni jak pod linkiem?
https://tapetuj.pl/blog/metamorfoza-kuchni-z-fototapeta-w-tle/
Pasuje wam taki styl? Czy raczej średnio?
Ale przede wszystkim - czy takie rozwiązanie jest po prostu trwałe?
https://tapetuj.pl/blog/metamorfoza-kuchni-z-fototapeta-w-tle/
Pasuje wam taki styl? Czy raczej średnio?
Ale przede wszystkim - czy takie rozwiązanie jest po prostu trwałe?
-
Albatros348
- Aktywny

Takie zadanie lepiej powierzyć zaufanej grupie specjalistów. W końcu zależy nam na tym, aby końcowy efekt był doskonały? Całe szczęście, Dont Worry z Trójmiasta spełniali ten warunek. Miło jest mieszkać i działać w takich warunkach!
-
karolinass
- Początkujący

My szukaliśmy różnych inspiracji w internecie, miałam zapisanych kilka projektów, które mi się podobały. Super jest to, że ciekawe i oryginalne kafelki do kuchni na pewno dodadzą kuchni klasy i charakteru. My zdecydowaliśmy się na produkty z tego sklepu internetowego: plytki24.pl/plytki-i-kafelki-kuchenne/cat_100866.html, ponieważ mają materiały świetnej jakości w rewelacyjnych cenach.
Jeśli chodzi o projektowanie i wykonanie kuchni, polecam Ci sprawdzić ofertę kdk-home.pl. Ich zespół tworzy meble z rozmaitych materiałów - drewno naturalne, szkło, skórzane itp. Myślę, że spełnią wszelkie oczekiwania 
Dobra kuchnia powinna być przede wszystkim funkcjonalna. Warto zlecić specjalistom projektowanie i wykonanie jej.
-
bruno.koj85
- Zainteresowany

Zgadzam się- funkcjonalność to podstawa. My postawiliśmy na nowoczesny styl z uwzględnieniem też ogrzewania, jako że na rynku pojawia się coraz więcej bardzo fajnych grzejników dekoracyjnych. Zdecydowaliśmy się na takie rozwiązanie i jesteśmy bardzo zadowoleni: https://enix.pl/kolekcja/grzejnik-sotti/
-
lideropinii
- Superużytkownik

Obie rzeczy są równie ważne. Ładna i niefunkcjonalna kuchnia nie spełni swojej roli, podobnie jak funkcjonalna, ale niemodna i wizualnie średnia.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Ostatnio znalazłem solidne drewaniane meble do salonu w Kieleckiej Fabryce Mebli. Polecam!
-
AdidarMeble
- Aktywny

Moim zdaniem jednak mimo wszystko podstawą jest to aby mebel kuchenne były solidnie wykonane i przy tym wyznaczały konkretny styl w kuchni. Polecam szukać mebli systemowych w dobrych sklepach internetowych, gdzie teraz znajdziemy szereg ciekawych promocji.
W moim przypadku meble były zamawiane i kupowane w lokalnym sklepie meblowym - wolę mieć na miejscu gwarancję i serwis, niż szukać dalekiego rozwiązania. Jednak w przypadku sprzętu wyposażam się w sklepach Duka - jakość produktów jest wysoka i ceny też przystępne. To czego nie ma stacjonarnie zamawiam w sklepie Duka.
-
WeronikaNova
- Początkujący

Wystrój i aranżacja kuchni
Przemyślane decyzje są bardzo istotne. Ale co z tymi, którzy poszukują nieszablonowych pomysłów? W poszukiwaniu czegoś nietypowego trafiłam na płytki meksykańskie. Płytki nad blatem okazały się funkcjonalne.