Pomysł na aranżację Mieszkania dla Młodych. Urządzamy małe mieszkanie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Mieszkanie dla Młodych to program, który cieszył się dużą popularnością. Najczęściej wybierane były mieszkanie o metrażach około 50 mkw. Pomysł na aranżację Mieszkania dla Młodych. Urządzamy małe mieszkanie >>
Redakcja
W każdym mieszkaniu musi się także znaleźć miejsce do odpoczynku i regeneracji. W nawet małym mieszkaniu warto zaaranżować kącik do spania, który można stworzyć kładąc materac na podłodze i stylowo go pościelić:)
Pamiętam, że największą katorgą przy aranżacji naszego nowego lokum było urzadzanie kuchni... katastrofa! Kuchnia kompletnie niewymiarowa, nie bylo szans na trzymanie sie jakichkolwiek standardów. To stare budownictwo w dodatku kuchnia ulokowana akurat w mijscu skosów. Ostatecznie i tak zdecycowalismy sie na kuchnie na wymiar i wlasnie na rozwiazanie tego typu jak w tekscie. W salonie agaty zrobili nam meble modulowe. Kuchnia jest przede wszystkim bardzo funkcjonalna, kazda przestrzen zostala dopracowana, nie ma dziur/luk miedzy modulami
-
Marcepan33
- Aktywny

Re: Pomysł na aranżację Mieszkania dla Młodych. Urządzamy małe mieszkanie
Jestem happy z dywanów ze sklepu https://7kd.pl/. Wysoka jakość włosia i całego materiału, nie mam się do czego przyczepić. Poza tym wzory mają ciekawe, można sobie dopasować kolor i całą aplikację do swojej aranżacji. Zwłaszcza mi się podobają te klasyczne kolory czyli biel, czerń, brązy i odcienie szarości.