kuchnia na wymiar

Pomysły na wystrój kuchni, dobór armatury kuchennej i mebli. Porady jak zaprojektować funkcjonalną, oryginalną kuchnię. Radzimy jakie dobrać meble kuchenne, sprzęt AGD oraz odpowiedni zlewozmywak. Nowości dotyczące trendów w aranżacji przestrzeni kuchennej.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

romanb777
Początkujący
Początkujący

kuchnia na wymiar

Post autor: romanb777 »

Witam
Chcialem się tylko podzielić opinią na temat WTC MEBLE w Białymstoku.
Jestem mile zaskoczony współpracą z tą firmą. Pracownicy odznaczają się bardzo przyjaznym nastawieniem na klienta a także precyzyjnym wykonaniem zleceń. Dokładają wszelkich starań aby dotrzymać terminów. Może ich siedziba nie jest zbyt wyniosła (a właściwie to trochę obskórny budyneczek przy Towarowej 2B), natomiast cała reszta jest super. Właściwie nie obchodzi mnie jak wygląda budynek - ma być odpowiednia jakość obsługi i mebli/elementów - a tu jest 100% OK

Jeśli ktoś miał doczynienia z tą firmą - podzielcie się opinią. Sam szukałem opinii i nie znalazłem - musiałem strzelać na ślepo i na szczęście dobrze trafiłem.

miniozol
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: kuchnia na wymiar

Post autor: miniozol »

Co do kuchni na wymiar to postawiłam na Kama design meble, solidnie, na czas i nie drogo. Meble są super! :) nowoczesne a przy tym funkcjonalne i robione indywidualnie dla klienta. Firma mieści się w Warszawie.
Teraz poszukuje dalej...meble do łazienek, też nie chce standardowych. Może ktos coś podpowie? :?: :wink:
Potrzebuje namiarów na sprawdzoną firmę zajmującą się kompleksowych wyposażeniem kuchni. Mam na myśli meble na wymiar i do zabudowy. Możecie dać jakiś komentarz dla poparcia jakości wykonania.

Jaśku88
Aktywny
Aktywny

Post autor: Jaśku88 »

Podpowiem meble na wymiar marki [...], mają swój punkt w Krk na Wielickiej (tu jest dokładny kontakt – http://kuchniesolarz.pl/). Robią rzeczy nowoczesne, wytrzymałe, zgodne z aktualnymi trendami jeśli chodzi o samą estetykę. Nasza kuchnia wyszła rewelacyjnie, biała, jasna, automatycznie powiększyła się wizualnie przestrzeń.

Marcepan33
Aktywny
Aktywny

Post autor: Marcepan33 »

Zastanawiałem się nad aneksem kuchennym lub wyspą. Ostatecznie zdecydowałem się na wyspę po kontakcie z http://indecokrakow.pl. Pomierzyli, doradzili, dział projektowy z naprawdę super podejściem. Wiedziałem, na co się piszę i miałem świadomość od początku, co uzyskam. A to jest bardzo dobra rzecz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kuchnie”