Wyposażenie wnętrz
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Wyposażenie wnętrz
Szukam jakiś niecodziennych a zarazem eleganckich dekoracji do wnętrze. Polećcie jakiś sklep godny zaufania gdzie mogę zamówić coś w tym stylu.
Re: Wyposażenie wnętrz
Indelo - Jeden z moich ulubionych sklepów z elementami wystroju wnętrza
Zamawiałam tam lampy do mieszkania i mają naprawdę duży wybór, parę dni przeglądałam aż się w końcu zdecydowałam na coś konkretnego
Ceny mają ok, można natrafić na fajne promocje tak więc warto zaglądać tam raz na jakiś czas i zobaczyć czy coś nowego nie doszło w dobrej cenie.
Zamawiałam tam lampy do mieszkania i mają naprawdę duży wybór, parę dni przeglądałam aż się w końcu zdecydowałam na coś konkretnego
Ceny mają ok, można natrafić na fajne promocje tak więc warto zaglądać tam raz na jakiś czas i zobaczyć czy coś nowego nie doszło w dobrej cenie.
Zobaczcie sobie tutaj. Artystyczne wyroby e srebra i nie tylko.

Od jakiegoś czasu wyszukuję sobie w necie sklepy z fotelami patchworkowymi – bardzo mi się takie mebelki podobają. Świetne wzory znalazłam choćby w sklepie Edinos, zamówiłam wariant Debbie. Szybka obsluga, fotel na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na foto.
Ciekawie wyglądają takie fotele. Ale chyba do niewielu wnętrz pasują.
To chyba najlepiej byłoby poszukać w sieci różnych dostępnych możliwości
Mi bardzo podobają się różne plakaty z cytatami albo z jakimis fajnymi śmiesznymi tekstami. Własnie na tej stronie artpasaz.pl/dekoracje/plakaty-cytaty-i-napisy/ są chyba najlepsze takie plakaty. Dokupić ramę i można z tego zrobić fajny obraz, chyba że jest dostępna taka wersja.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Nie wiem jaki wystrój wnetrza preferujesz i czy pomieszczenie jest nowoczesne czy może klasyczne ale polecam galerię plakatu. Mają bardzo duży wybór naściennych dekoracji, jakrobertrys pisze:Szukam jakiś niecodziennych a zarazem eleganckich dekoracji do wnętrze. Polećcie jakiś sklep godny zaufania gdzie mogę zamówić coś w tym stylu.
obrazy drukowane na płótnie
plakaty
fototapety
czy naklejki na ściany
Sama jestem obecnie na etapie planowania wystroju mieszkania bo przede mną jest spory remont. I zastanawiam się nad umieszczenie w domu motywów tropikalnych, szczególnie nad taka fototapetą: