Sprzątanie

Zakup mieszkania jest poważną inwestycją, często na długie lata. Dlatego dobrze jest sprawdzić, czy deweloper, od którego chcemy je kupić jest rzetelny, a budowane przez niego mieszkania ? funkcjonalne i dobrze wykonane. W tym dziale możesz poznać opinie na temat różnych deweloperów.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

bobik5
Zaawansowany
Zaawansowany

Re: Sprzątanie

Post autor: bobik5 »

Moim zdaniem czas odkurzaczy centralnych dawno minął, jakbym miała obecnie coś do domu kupić to wybrałabym http://www.hoover.pl/pl_PL/odkurzacze-cylindryczne , ponieważ mają świetną technologie w systemie, potrafią w każdy kąt zajechać i każdy włos zebrać, nawet ten po psie czy kocie.

Damian Nowicki
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Damian Nowicki »

Jeśli chodzi o sprzątanie biur w Lublinie polecam firmę Inprof. Sprzątają wiele spółdzielni mieszkaniowych i kilka firm w tym moją i jestem bardzo zadowolony, Wszystko zrobione na czas i dokładnie.

Robocoop
Aktywny
Aktywny

Post autor: Robocoop »

Jeżeli chodzi o sprzatanie to polecam Ci sprawdzić usługi sprzątające które oferuje ta firma sprzatająca https://eclear.pl/blog/outsourcing-uslug-porzadkowych/ oprócz samych usług sprzątających prowadzą również profesjonalnie bloga o tym zawodzie i ucza klientów jak sprzatać.

menuet
Aktywny
Aktywny

Post autor: menuet »

Ja nie przepadam za sprzątaniem. Uważam, że najlepszą opcją jest zatrudnienie w tym celu specjalistów. Szczególnie jeśli chodzi na przykład o sprzątanie po remoncie, co nie jest łatwym zadaniem. W Krakowie działa bardzo rzetelna firma DPR.

Pantera26
Aktywny
Aktywny

Post autor: Pantera26 »

Bardzo dobre opinie mają myjki parowe. Można taki sprzęt kupić nawet do użytku domowego. Mycie parą nie wymaga większego wysiłku a jest skuteczne.

heman
Aktywny
Aktywny

Post autor: heman »

Najlepiej sprzątać chemią niemiecką. Jest bardzo skuteczna. Ja ją kupuję online w hurtowniachemiczna.com Ogólnie na żadnej chemii od nich nie zawiodłem się, dobre jakościowo rzeczy mają.

elabarbara
Aktywny
Aktywny

Post autor: elabarbara »

Utrzymanie czystości w domu to podstawa u mnie, nie lubię jak jest brudno, zawsze znajdę czas na porządki. Kiedyś kupowałam drogie środki ale jest wiele sposobów na tanie i łatwe sprzątanie. Korzystam z poradnika w którym jest wiele porad i sprawdzonych sposobów. Warto czasem sobie ułatwić sprzątanie :)

piotrowski
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: piotrowski »

U nas w Poznaniu jeśli chodzi o sprzątanie biur to sprawdzi się firma SOMI. Przede wszystkim są dokładni i solidni ale i co do cennika to jest w porządku.

mały78
Początkujący
Początkujący

Post autor: mały78 »

A w Gorzowie bardzo dobre opinie ma firma sprzątająca Impuls sp. z o.o. Mają bardzo szeroki zakres technik sprzątania. Dodatkowo, w ciągu całego roku dbają o teren wokoło biurowca. Estetyka wokoło budynku to również wizytówka firmy zatrudniającej.

Awatar użytkownika
Gramin
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Post autor: Gramin »

W sumie to chyba w każdym regionie polski spotkać się można z firmami pokroju Silver-Service, które są w stanie zaoferować usługi sprzątające najwyższej jakości. ;)
Silver Service - usługi sprzątające

Zami
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: Zami »

Nie każdy lubi sprzątać. Ja np nie wyobrażam sobie zamówienia kogoś do sprzątania mojego domu.Wolę wszystko sama ogarnac. Znalazłam duży wybór sprzętu do sprzątania i chyba zamówię. Dzięki takim rzeczom sprzątanie staje się przyjemniejsze.

arek_ch
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: arek_ch »

Nie należy zapominać również o tym, że na rynku nie brakuje firm specjalizujących się w sprzątaniu po zgonach. Zalicza się do nich między innymi firma http://pozgonach.pl - czy kiedykolwiek korzystaliście z usług jej lub podobne firmy?

olka246
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: olka246 »

Skończyły się czasy kiedy trzeba kupować sprowadzane zza granicy produkty :P Od lat 90. działa w Polsce marka Voigt. Kiedyś kupowałam tam środki czystości do firmy a teraz mają linię detaliczną, którą również polecam. Znacznie taniej niż wynajmowanie osób do sprzątania :)

tekla62
Aktywny
Aktywny

Post autor: tekla62 »

Jeśli tylko masz taką możliwość, sprzątanie powierz profesjonalistom. Na rynku nie brakuje firm, które są w stanie doprowadzić Twoje mieszkanie do porządku w niewygórowanych cenach. Ze swojej strony mogę polecić firmę https://moppy.pl - na jej stronie można zapoznać się z pełnym cennikiem i ofertą. Swoja usługi świadczy w Krakowie i we Wrocławiu.

PrzemekS
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: PrzemekS »

Jeśli o Gdańsk chodzi to na bank dobrze sprawdzi się PMG Cleaner. Firma mega solidna, dokładna, po prostu przykładają się do pracy. Firma zdecydowanie profesjonalna, można na nich polegać.

Zablokowany

Wróć do „Opinie o deweloperach”