Szukam elektryka WROCŁAW
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Szukam elektryka WROCŁAW
Szukam elektryka WROCŁAW - wstępnie napisze, ze chodzi o puszczenie osobnego obwodu na pietro w domku na Stabłowicach. Tak żeby dół i góra mialy oddzielne kable, żeby zrobić później rozdzielenie na dwa osobne liczniki (obecny zostaje, wiec tu jest ułatwienie), dodatkowo pewnie dorobić pare nowych gniazdek (wiekszosc obecnych by zostało)
godna polecenia firma
witaj tasior, korzystałem parę dni temu z usług krauze-janiszewski.pl i w sumie zjawili sie na czas i za wymianę bezpiecznika wzięli 20 zł, to chyba tanio 
Re: Szukam elektryka WROCŁAW
Ja ostatnio korzystałam z usług Pana Rafał . Podłączał mi piece w mieszkaniu jestem zadowolona z jego usług to jest kontakt do niego telefon 696 33 47 33
-
volt anna purta
- Początkujący

JESTEŚMY FIRMĄ ELEKTRYCZNĄ WYKONUJĄCĄ INSTALACJE ELEKTRYCZNE I SPRZEDAŻ ARTYKUŁÓW ELEKTRYCZNYCH NA NASZEJ STRONIE http://WWW.SKLEP-VOLT.PL, TEL: 793 120 200
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DO WSPÓŁPRACY I ZAPOZNANIA SIĘ Z OFERTĄ, W RAZIE PYTAŃ PROSIMY O KONTAKT TELEFONICZNY.
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DO WSPÓŁPRACY I ZAPOZNANIA SIĘ Z OFERTĄ, W RAZIE PYTAŃ PROSIMY O KONTAKT TELEFONICZNY.
-
elpapiotr
Nie dość, że drze japę, to jeszcze nie potrafi linka wstawić.
-
masakrator
- Początkujący

Ostrzegam przed firmą MHTECH z Wrocławia!!! Robota rozpoczęta i przerwana w połowie, a do właściciela nie można się dodzwonić tygodniami, nie odpowiada na telefony ani smsy. Odbiór musiał nam robić kto inny. Nic nigdy nie kosztowało nas tyle nerwów... Nawet zapłaconych grzejników jeszcze nam nie oddał...
Dlatego najlepiej zadzwonić do kilka i porównać ceny. Jeśli chodzi o w miarę taniego elektryka polecam firmę ELED, z usług której korzystałem około 2 miesiące temu. Wrocław ma duża bazę firm zajmujących się instalacjami elektrycznymi, a kto pyta nie błądzi. pzdr
Ja polecam firmę Electromar - szybko pracują i niedrogo.tasior pisze:Szukam elektryka WROCŁAW - wstępnie napisze, ze chodzi o puszczenie osobnego obwodu na pietro w domku na Stabłowicach. Tak żeby dół i góra mialy oddzielne kable, żeby zrobić później rozdzielenie na dwa osobne liczniki (obecny zostaje, wiec tu jest ułatwienie), dodatkowo pewnie dorobić pare nowych gniazdek (wiekszosc obecnych by zostało)
- Natalia Baziuk
- Początkujący

Niech Pan przedzwoni do Marcina Machowskiego z Electromaru, rewelacyjny fachowiec , pomocny, duża wiedza doradztwo normalne a nie naciąganie, dobre ceny i instalacje wykonane przed terminem.
Również mogę polecić. Miałam do czynienia z tą firmą przy projekcie remontu swojego mieszkania. Potrzebowałam fachowej rady przy instalacji elektrycznej. Pan Marcin Machowski wykonał projekt takiej instalacji z każdym najmniejszym szczegółem i po paru dniach kiedy było to możliwe wykonał ten projekt. Jestem bardzo zadowolona z usługi ponieważ zostało to wykonane szybko, bez zbędnego marnowania czasu na czym mi również zależało.Natalia Baziuk pisze:Niech Pan przedzwoni do Marcina Machowskiego z Electromaru, rewelacyjny fachowiec , pomocny, duża wiedza doradztwo normalne a nie naciąganie, dobre ceny i instalacje wykonane przed terminem.
Ostatnio miałam przyjemność współpracować z panem Marcinem z Electromaru. Wszystko poszło sprawnie, stosunek ceny co do jakości wykonywanych usług bardzo przyzwoity, a sam pan Marcin jest bardzo sympatycznym człowiekiem.
Mogę polecić Electromar z Wrocławia. u mnie podobne zlecenie realizował pan Marcin Machowski (właściciel). usługa na wysokim poziomie, cena przystępna, naprawdę dobry fachowiec.
bardzo często współpracuje z Panem Marcinem z electromar i stwierdzam że jest najlepszym elektrykiem z jakim miałam do czynienia.