Rolety czy zasłony?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: Rolety czy zasłony?
Mam u siebie w mieszkaniu coś takiego jak maty bambusowe. Mata bambusowa jest ekologiczna i chociaż jasna to nie przepuszcza słońca, co jest dość unikalną właściwością. Bo zwykłe, jasne tkaniny w roletach zastosowane jednak posiadają większą przepuszczalność. Tanio wychodzi, a i współpraca z producentem to duży plus.
Tak na prawdę nie musimy rezygnować z zasłon. No chyba że w kuchni
fajnie wyglądają dzień noc. Można zasłonić okno i nie martwić się że coś będzie widać na zewnątrz a dodatkowo mieć dostęp do światła słonecznego.
-
brygada102
- Początkujący

My mamy rolety bezinwazyjne, bardzo proste w montażu, mini rolety bezinwazyjne oraz do tego firany. Wszystko prezentuję się bardzo ładnie i elegancko.
-
Patrycja267
- Aktywny

Ja wybieram zasłony, u mnie od zawsze się je stosowało i jakoś ciężko byłoby mi się przestawić. A jeśli mogę zaproponować gdzie ja kupuję zasłony to poleciłabym Centrum Firan ze Strzyżowa na ulicy Sanockiej 4. Super materiał z których są wykonane i dodatkowo posiadają szycie na miarę. Polecam ich zdecydowanie.
-
Ingakaczorowska
- Początkujący

Również uważam, że zasłony są lepsze. Zasłony są eleganckie i zawsze dobrze się prezentują. A przecież również można je zasunąć:) Powiedzcie mi co sądzicie o tych zasłonach do jasnego salonu? dębowe podłogi białe meble i biała kanapa. Nie będzie za jasno?
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja zdecydowanie wolę rolety. Nie wymagają czyszczenia i pasują do nowoczesnych wnętrz. Rolety rzymskie zamówiłem od firmy rolety-doran.pl i jestem z nich zadowolony.