Meble na wymiar do kuchni
Meble na wymiar do kuchni
Witajcie! Jestem w trakcie wyboru mebli do kuchni , nie mogę się zdecydować jakie meble wybrać czy gotowe meble kuchenne , czy najlepiej byłoby wybrać Kuchnie na wymiar. Jak myślicie ? Wszyscy polecają mi wybrać najlepiej kuchnie na wymiar bo wtedy meble wiadomo że są solidnie i idealnie dopasowanie do wnętrza.
Re: meble na wymiar do kuchni
Jeśli będziesz kupować meble kuchenne na wymiar, to polecam Ci firmę Qchnie.pl, nam robili i spisali się świetnie
Znają się na rzeczy, śledzą najnowsze trendy, jeśli chodzi o design i rozwiązania. Efekt świetny! 
I na co się zdecydowałaś? Jeśli jeszcze szukasz, to sprawdź sobie meble Roka 69, my tam znaleźliśmy idealną kuchnię.
-
celia.celia84
- Zainteresowany

Wszystko zależy od tego czy kuchnia jest typowych rozmiarów, nie ma w niej skosów czy po prostu jest nieustawna. W takim wypadku dopasowanie mebli gotowych może być dość trudne i wtedy faktycznie lepiej się zdecydować na meble na wymiar. Dodatkowo warto również w przypadku skomplikowanych wnętrz pokusić się o poradę od firmy projektowej. Dzięki temu będziecie mieć ładnie urządzone i funkcjonalne wnętrze, nie ponosząc żadnego wysiłku 
Ja skusiłam się na dobór mebli w salonie niby dopasowane do wymiarów kuchni ale patrząc na kuchnie koleżanek to mam ochotę ją wrzucić
-
Andrzej1456
- Początkujący

Ja jestem zwolennikiem kuchni na wymiar. Ładniej wyglądają i zasłaniają wszystkie nierówności i załamania w ścianie. Mam granitowe blaty i śliskie fronty. W dodatku wszystko pod zabudowę. Fajne porady i aranżacje są w serwisie Max Kuchnie. Warto tam zajrzeć i coś sobie pooglądać 
-
aleksandra1977
- Zainteresowany

Meble na wymiar świetnie sie sprawdzą, jeśli macie jakąś swoją konkretną koncepcję na wystrój mieszkania. Wtedy ciężko jest dobrać coś z gotowych rozwiązań. A mając już mebelki można zająć się dobieraniem innych dodatków jak zasłony czy karnisz. Postępując w ten sposób skomponujecie sobie piękne wnętrze, z którego będziecie bardzo zadowoleni i które będzie przykuwało uwagę wszystkich znajomych.
W BRW mają fajne kolekcje mebli kuchennych na wymiar. Z serii mebli Senso Kitchens najbardziej podobają się mi te o nazwie Royal. W katalogu Rodzinnych Wnętrz BRW znajdziecie dużo porad od ekspertów, na przykład jak odpowiednio połączyć różnorodne faktury mebli i innych materiałów wykorzystywanych w urządzaniu wnętrz.
Trochę się grzebię z meblami samodzielnie. Kilka lat temu kupiłem używany komplet mebli tapicerowanych, a odnawiałem przez Amakmeble. Znam ludzi z Rzeszowa. Fotel, który kupiłem za około 50 złotych tak mi odświeżyli, że teraz spokojnie za 300 złotych by poszedł. Ale to nie wszystko, bo nawet zleciłem w kilku miejscach dość specyficzne przeróbki, aby meble idealnie pasowały do aranżacji. Panowie ogarniają naprawdę dobrze. Do tego widać duże doświadczenie.
A tego typu model na wymiar do kuchni jak mają w salonach agata. Matce stawiali w ubiegłym roku tego qubika własnie dopasowanego do wymiarów wg indywidualnego projektu. W cenie tez byl projekt wlasnie, oczywiscie realizacja i montaz
Robiłem zabudowę beznadziejnej wnęki, jeszcze ze starego budownictwa i konsultowałem się z działem projektowym. Dobrze mi doradzono, fachowe podejście. Przede wszystkim szafa zajmuje tyle miejsca, ile powinna. Mam zamontowane jeszcze lustro zamiast klasycznych drzwi. Dobrze wygląda.
Szukacie do swojego mieszkania, do swojej kuchni idealnej zmywarki? To już dalej szukać nie musicie, ponieważ ja polecę Wam zmywarkę candy. Sama się na nią zdecydowałam, więc wiem, co mówię i wiem, dlaczego zmywarka jest taka dobra. Przy małym dziecku idealna jest opcja ultra cichej pracy.
Polecam producenta Meble Janas u których zamawiałem meble właśnie do kuchni i też do sypialni. Jakość naprawdę dobra, widać że solidna firma. Obsługa pomocna no i ceny nie są wysokie, nie czekałem też na realizację długo.
-
Loftmodern
- Początkujący

Moim zdaniem meble na wymiar do kuchni jak i każdego innego pokoju to bardzo dobra opcja, dzięki temu wiemy że są wysokiej jakości oraz mamy pewność co do tego, że będą pasować do naszej kuchni.
Dokładnie! Szczególnie w przypadku, kiedy mamy specyficzny rozkład kuchni a chcemy żeby miało to ręce i nogi. Też korzystałem z takiego rozwiązania, szczerze mówiąc to inne opcje nie wchodziły w grę ;pLoftmodern pisze:Moim zdaniem meble na wymiar do kuchni jak i każdego innego pokoju to bardzo dobra opcja, dzięki temu wiemy że są wysokiej jakości oraz mamy pewność co do tego, że będą pasować do naszej kuchni.