jaskrawy pokój dla dzieci
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
jaskrawy pokój dla dzieci
mam problem z dobraniem dodatkow do pokoju dla chlopcow 3 i 4 lata.sciany w pokoju maja na jaskrawozielony a foteliki do spania sa w kolorach siedzisko brazowe a oparcie pomaranczowe.szukam teraz firanek,dywanikai obrazkow i nie wiem czego uzyc by nie bylo za duzo jaskrawosci.czegos co by sie ladnie zestawilo.pomozcie mi!
Dość odważne kolory, nie mogę sobie wyobrazić tych fotelików w zestawieniu ze ścianą. Ja bym je przykryła np.kocykami-narzutami polarowymi (świetnie się piorą i błyskawicznie schną
), a dodatki to faaktycznie Ikea lub Leroy Merlin ( dość duży wybór zwłaszcza dziecięcycz obrazków, lampek itp).Pozdrawiam
gisza
trafna uwaga - brązowe mebelki do jaskrawego zielonego pokoju - nie wyobrażam sobie tego, chyba że jest to jasne drewno wóczas dodatki żółto-pomarańczowe powinny się ładnie wkomponować lub dla kontrastu głęboki niebieski , prawie granat może uspokoić jaskrawy odcień zieleni
pozdrawiam wszystkich forumowiczów 
Pokój chłopczyka powinien ukazywać indywidualność i zainteresowania gospodarza. Zapytajcie synka, jak by chciał udekorować swój pokój - maluch, który pragnie przygód wybierze tematykę kosmosu, samochodów, komiksów itd. Dekoracja może być niedroga, dostępna i przyniesie dużo radości dla małego mieszkańca.
Chłopczyki, którzy lubią kolekcjonować figurki bohaterów, są wielkimi wielbicielami Człowieka - pająka i Batmana, będą się więc cieszyć z zasłon, pościeli lub dywanu z motywami ulubionych śmiałków.
Chłopczyki, którzy lubią kolekcjonować figurki bohaterów, są wielkimi wielbicielami Człowieka - pająka i Batmana, będą się więc cieszyć z zasłon, pościeli lub dywanu z motywami ulubionych śmiałków.
-
Sunny_Girl
- Początkujący

Sporo tu robi się zamieszania z tymi kolorami. Zobacz dominują w pokoiku 3 kolory:zielony, brąz z pomarańczem . No i dobrze te kolory w zestawie lubią sie i tak trzymaj. Pozostałe wyposażenie musi byc niestety ale w tonacji tych kolorów , po co jeszcze wprowadzań granat i biały. To dopiero pikasso .