Wyposażenie sklepu.
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Wyposażenie sklepu.
W skład większego sklepu często wchodzą meble metalowe (w tym wózki sklepowe), zachęcam do zapoznania się z tym materiałem w celu zadecydowania czy warto kupić takie meble do sklepu.
W tym temacie warto też sprawdzić wszystkie przeciw pożarowe wytyczne, bo czasem można łatwo się na tym złapać. A kurtyny przeciwpożarowe nie raz są wymagane, nie mówią już o gaśnicach, wyłazach dachowych i odpowiednich szkoleniach bhp.
-
norbert.kokotowski
- Początkujący

ja polecam: umeblujsklep.pl mam całe wyposażenie od nich i klienci chwalą
Z pewnością w każdym sklepie przydadzą się reklamówki foliowe, a co do ich tematu, to sprawdźcie informacje na temat nowej opłaty recyklingowej, która ma wejść wraz z nowym rokiem.
-
agamemnon91
- Aktywny

Jaki jest średni koszt wysepki do galerii?
czy ktoś z Was zamawiał ekspozytory reklamowe u Gelmetbis? Jakie macie zdanie?
Nie wiem jak sprawa wygląda przy oświetleniu sklepu . Ja mam firme i bardziej skupiłam się na oświetleniu biurowym. Zajrzyj moze sobie stronę firmy Trilux. Wiem ,ze oni posiadaja w swojej ofercie właśnie m.in. oświetlenie przemysłowe.
Foliowe torebki ktoś zaproponował, a mnie się to wydaje być staromodnym podejściem, które w żaden sposób nie odpowiada na zapotrzebowania dzisiejszego rynku. Ludzie na prawdę mają dosyć foliówek. Są obślizgłe, okej tanie, ale bez przesady z tymi śmieciami. Lepiej postawić na przyjazne, ekologiczne torebki - dać coś od siebie. Nie dość, że papier lepiej wygląda, jest milszy w bezpośrednim kontakcie ze skórą, to jeszcze rozkłada się, można go spalić itp.
Wyposażenie w naszym magazynie robiła od początku do końca firma Mag Complex, oni są z Pelplina, na stronie https://www.mag-complex.pl/ masz ich wizytówkę. Kompleksowo całościowo, wszystkie regały są atestowane, bezpieczne i bardzo oszczędzają nam przestrzeń, możemy składować dużo i nie robi się jednocześnie bałagan na hali.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

W sklepie przydadzą się także wytrzymałe wycieraczki. Ja do swojego zakładu zamawiałem je od firmy wycieraczki.info. Polecam zwrócić uwagę na wycieraczki osuszająco-czyszczące typ Unimat. Według mnie spełniają swoją funkcję w 100%.
Wysokiej jakości, mega dokładne wagi przemysłowe i inne urządzenia pomiarowe dostaniecie w Precia Molen preciamolen.com.pl Korzystamy z ich sprzętów już dłuższy czas, wszystko dobrze sprawdziliśmy i wiemy, że sprzęt jest solidny, bezawaryjny, dokładny.
Dla mnie jednym z ważniejszych elementów wyposażenia były dobrej jakości kuwety, pudełka i organizery warsztatowe i magazynowe. Polecam zajrzeć na q-box.pl mają bardzo szeroką ofertę pudełek i towar naprawdę wysokiej jakości 
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Jeśli będziesz potrzebował mocnych taśm samoprzylepnych, folii ochronnych lub folii stretch, możesz sprawdzić ofertę firmy totalmarket.pl. Dysponują bardzo szeroką ofertą produktów w atrakcyjnych cenach.
A co z urzadzeniami chlodniczymi, typu szafa, witryna, czy chociazby lada? To chyba podstawa, bo jak chcesz przechowywac wszystko? W sprzet Bolarusa zainwestuj. Oplaca sie, sam sie przekonasz.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

To jak wygląda witryna sklepu ma również ogromne znaczenie.... Pamiętajmy także, że średnio co 1-2 miesiące bedziemy zmieniać wygląd naszej witryny poprzez zmianę odzieży. Wybierzmy zatem taką sylwetkę manekina, która pozwoli nam to zrobić szybko i sprawnie. Dobrze sprawdzają się np. manekiny ze zgiętą reką - można powiesić torebkę, przewiesić apaszkę itp.
Najlepiej poczytać sobie artykuły specjalistyczne o wyposazeniu sklepów. Dowiecie sie tam więcej.
Najlepiej poczytać sobie artykuły specjalistyczne o wyposazeniu sklepów. Dowiecie sie tam więcej.