Oryginalny prezent
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: oryginalny prezent
Oryginalnym pomysłem będą wysokiej jakości kosmetyki samochodowe. Firma Cleantechco zajmuje się produkcją i sprzedażą kosmetyków, chemii samochodowej oraz akcesoriów do pielęgnacji samochodu. Producent chemii samochodowej bardzo dobrej jakości.
Zawsze wygrywa wypad do spa 
Witam, ostatnio kupiłam w prezencie chrześnicy nowy telefon, a mianowicie Apple iPhone XR 64GB Biały. Chrześnica była zachwycona i od razu zabrała się za obsługę nowego iPhona. Postanowiłam dołożyć i kupić już jej telefon z wyższej półki, który będzie jej służył dłuższy czas bez szwankowania. Telefon posiada ekran 6,1 cala, według mnie jest wystarczający dla chrześnicy.
Oryginalnym prezente może być Bateryjny naświetlacz LED 10W który znalazłem.
Jest lepszy od tradycyjnej latarki. Można go ustawić w koncie od 0 do 180 stopni. Spodobał mi się i chyba już wiem co brat dostanie na imieniny.
Jest lepszy od tradycyjnej latarki. Można go ustawić w koncie od 0 do 180 stopni. Spodobał mi się i chyba już wiem co brat dostanie na imieniny.
Ostatnio zmieniony 01 paź 2018, 14:02 przez urzędnik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
KrystianJAblonski
- Początkujący

jeśli chodzi o oryginalny prezent na urodziny to mogę polecić stronę Picarta genialne prezenty na ,które nigdy bym nie wpadł.
Wydaje mi się, że fajnym pomysłem na prezent będzie po prostu ciekawy tort
! Ja zawsze torty urodzinowe kupuje z tej strony i solenizant jest zachwycony 
Polacy są zbyt inteligentni jak na swoje położenie geograficzne. (Jarosław Iwaszkiewicz )
Ja widziałem fajny kosz ale był bardziej zróżnicowany niż same słodycze
-
Karolina37
- Początkujący

Oryginalne prezenty to te, które nie kurzą się na półce. Myślę, że zestaw delikatesowy to strzał w dziesiątkę dla każdego na każdą okazję.
jak ja nie lubię wybierania prezentów, zawsze mam ogromny z tym problem, ale sama uwielbiam je dostawać. Siostra kupiła mi na urodziny loko suszarkę babyliss, krótko i na temat jest ekstra - nie nagrzewa się, fajnie wygładza włos i można jeszcze tak długo długo. Trafiła z nią i wydaje mi się, że to może być doskonały pomysł na prezent dla każdej z nas.
agadys
Ja myślę, że fajnym pomysłem jest wysłanie komuś kwiatów! Pomyśl jak będzię zaskoczona ta osoba jak zobaczy kuriera z kwiatami! Przy okazji mogę z czystym sercem polecić Kwiatową Przesyłkę! Najlepsza poczta kwiatowa.
-
klaussspol
- Aktywny

Może nie do końca jakoś nie wiadomo jak oryginalny, ale na pewno bardzo praktyczny prezent to po prostu zegarek
. Tutaj e-zegarek.pl masz bardzo duży wybór zegarków męskich jak i damskich, więc na pewno znajdziesz coś co spodoba się osobie, którą chcesz obradować 
Według mnie dobry prezentem mogą byc na pewno buty. W nich można znaleźć wiele ciekawych ofert które na pewno Ci się spodobają.
Dla kobiety, jasne, dla faceta, niekonieczniekanahita pisze:Zawsze wygrywa wypad do spa
My mamy to szczęście (chociaż pewnie i trochę przekleństwo), że różnorodność towarów jest ogromna. Zobaczcie sobie AliExpress i ich dział propozycji gadżetów, przecież to szaleństwo...
zadecydowanie kosz okolicznościowy uniwersalny i oryginalny! Idealny dla każdego
Moim zdaniem najlepsze prezenty to takie, które są praktyczne. Między innymi dlatego dla mojej dziewczyny kupiłem na urodziny ostatnio etui iPhone xs max do jej telefonu.